Hvorfor kommer vi bare rett til Admin…

…når vi prøver å klikke oss inn på Artemisias etter måten nye blogg her?  Vi iler til og opplyser om at alt var helt i orden i går kveld..

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , ,

11 comments


 1. teknisk feil, tror du ikke? Sjalle kommer vel snart og tar en titt på det….

 2. For meg ser det ut som om linken hennes er skrevet feil, men selv med modifikasjoner kommer ikke jeg heller inn der.. må være startproblemer?

 3. Hei! Takk for at du tar opp dette—jeg får bare et begrenset dashbord når jeg logger meg inn- og får ikke gjort noe….Har sendt mail til Sjalle og håper han kommer hjem fra fisketur snart..;) Jeg får visst til å kommenetere da.:) Har liten toleranse for teksnike problemer på blogg kjenner jeg…men det er nok en grunn til dette, som sikkert kan fikses snart sjefen er tilbake. Ha en fin dag folkens.:)

 4. Får opp det her, og det ser ut til at linknavnet har endret seg, ja, av en eller annen mystisk grunn….

  BlogHog tillater en site pr. bruker
  The site you were looking for, http://artemisiabloghogno.www.bloghog.no/ does not exist, but you can create it now!

 5. Hmmm, det er nok blitt noe kludder fordi sitelinken skal vaere: http://artemisia.bloghog.no
  Proev aa gaa til : Dashen -> Users -> Your Profile -> Scroll ned paa hoeyre side og se paa der det staar Website. Se om det staar: http://artemisia.bloghog.no der, hvis ikke, skriv det inn og lagre. Dersom det staar riktig adresse, maa nok Sjalle inn med verktoeyet sitt 😀

Leave a Reply