Om å ta Jesus bakfra (repost)

“- Ja, selvfølgeligt så tog me turen opp te Corcovado å den berømta Jesus-statuå, sjøl om me jo har våre dårr før. Når ein fysst e i Rio, gjørr ein jerna det. Og den enorma statuå e jo verkeligt imponerannes. då.” Vår gode venn Mr. T., ivrig syklist og hobbyfotograf, og for øvrig en hyggelig fyr som vi har reist mye sammen med, var fortsatt oppglødd i både stemme og framtoning etter en fullført tur rundt om i Brasil, der sykling, milevis og daglig, var en vesentlig ingrediens. Og så hadde de altså hatt et par dager i Rio de Janeiro, en interessant by som vi også besøkte for noen år siden, dog uten sykkel. Jesus-statuen på Corcovado-fjellet må virkelig ha gjort inntrykk, for han hadde tatt en hel del bilder av nevnte monument med tilliggende herligheter, herunder baksiden.

Vi kunne ikke dy oss, det var for fristende. “Ka, har du tatt Jesus bagfra?” Etter at latterkulene hadde gitt seg, kom svaret, lett og konstaterende: “Ja, eg har visst det…”

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , , , , ,

12 comments


  1. som du skryt……

    du er da ikke så gammel :)

  2. Neimen i all verden 😯

  3. 😆 😆 Blinkskudd med andre ord! :)

  4. Jeg syns det ser ut som om han er i ferd med å kaste seg utfor… litt som en stuper som tørrtrener med morgenkåpen på. Kanskje han bare svever avsted, hvis noen skulle bli for nærgående ? :)

Leave a Reply