Og solen går sin gang.

Solen går sin gang også her i Oljebyen.  Som her, med stemningsfull sensommersolnedgang sett fra residensen.

1
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , ,

19 comments


 1. Nei nå må du se og få deg et kamera Dag Eigil, eller så må du vaske vinduer og linse 😉

 2. Men Breiflabben da, du SER vel hvor flott det er uansett :) Morsomt forrestet, vaske vinduer eller linse??? 😆 Ikke bry deg om han du, din eminente frue tar seg nok av det, tenker jeg. Snart har du både nypussede vinduer og nytt kamera 😀

 3. Fin solnedgang med eller uten nypussa vinduer! 😀

 4. Det ser jo ut som ett vakkert maleri.. Umm jeg bare elsker slike solnedganger. 😀
  Ønsker deg og dine en riktig fin kveld. :)

  • Maleri? Det var jo en fin innfallsvinkel. Men siden du sier det, så liker vi det. Det gamle mobilkameraet tar noen små forsiktige bilder, men det er en spesiell kvalitet over dem likevel. Har merket det før, når vi har brukt det. Malerisk, kanskje det.. :-)

 5. Fres! Det var jeg som tok bildet, med den halvdårlige mobilkameraet, for å legge det i liten versjon på facebook.
  Og ja, det var gjennom kjøkkenvinduet fordi når jeg tok det uten vindu så kom kom ikke gull-skimringen fram fordi det var såpass mørkt ute blitt.
  Joda, det er nok jeg som er vindusvaskeren her i huset, men akkurat dette vinduet er ganske rent faktisk fordi det ligger i le og ikke får regndrevet rett på seg.

 6. Jaggu gjør den vel det, Dag Eigil. Går sin gang den, også her inne i Ryfylke 😉
  Et flott bilde er det, vindu eller ei :)

  • Tiden går, og høsten gjør seg stadig tydeligere gjeldende. Herlig med slike solnedganger, som kanskje gir løfte kanskje ikke om mer sommer, men dog litt “Indian summer”, sommer i september….? :-)

Leave a Reply