Bloggepausen er over

Etter en fin og styrkende ferie i fjerntliggende himmelstrøk er vi nå i startgropen igjen med nye bloggerier. Det har ikke vært så helt lett å holde seg unna tastaturet, men vi er som kjent strengt gift, og vår hustru – velsigne henne – har pålagt oss bloggeforbud.  Det er kanskje ikke så lurt å annonsere at man er bortreist, og bloggefasilitetene har heller ikke hele tiden vært de beste.  Så vi har måttet ofre oss for den skjønnes taster og ferielivets mer eller mindre avslappende gleder for øvrig.  Men her er vi altså igjen, full av både det ene og det andre.  Eller som vi sier i vår heading her på bloggen:  Bend over or take cover!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , ,

7 comments


  1. Velkøm bækk ! 😀

    “Bloggeforbud” ??!! Hmm… det høres ut som en skikkelig “bend over” spør du meg 😛

    • ??? Jeg har ikke nedlagt bloggeforbud, kun forbud om å fortelle at vi var vekkreist da vi var vekk. En helt kurant forsiktighetsregel som det anmodes om i avisene foran hver feriesesong.

  2. da regner vi med velfabulerte betraktinger om ferien i det nærmeste :)

  3. Håper ferien har vært fin, og vi er her, klar for å lese nye skriblerier:)

  4. Fint å ha deg, eller rettere sagt dere, tilbake igjen!!

  5. velkommen tilbake til hverdagene igjen! 😛

Leave a Reply