Ska sei at hu mor blei sinte!

Vi er ute på øya hos moderen denne helgen, arbeider i hagen og spiser god mat.  Moderen er fortsatt høyst oppegående, og er fortsatt i stand til å komme med overraskende historier fra forgangne tider den gang da.  Ved middagsbordet kom vi i snakk om den søte lille historien om jenta som ville snakke om den tykke mannen når de kom hjem, så moderen kom like godt med nok en sjarmerende busshistorie. 

Moderen satt på bussen.  En guttunge kom på, sammen med en mann hun antok var faren, og de satte seg ned.  Gutten var i det pratsomme hjørnet, og snakket høyt og tydelig om løst og fast, opplevelser i barnehagen, etc.  Men moderen følte liksom at det bygget seg opp til noe, at det snart ville komme noe mer substansielt og gedigent. Hun ventet ike forgjeves, for plutselig utbrøt gutten, så alle i bussen kunne høre det: Du far, eg ska sei at hu mor blei sinte i morres, når hu såg at du tisste i vasken!”

Moderen sa ikke noe mer, men det er ikke utenkelig at også disse to steg av bussen snarest råd. :-)

2
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , , ,

8 comments


 1. HAHAHAHAHA! Elsker disse historiene fra din mors munn, hun høres ut som en dame med stor sans for humor! 😀

  Hadde jeg hørt noe slikt tror jeg at jeg hadde ledd meg skakk! 😆
  Det er utrolig hva slike småttinger kan komme opp med av muntlige perler!

  Poden min kom med noen med slike på bussen han også..Den ene tør jeg absolutt ikke fortelle, da var det slik at jeg huket meg ned i setet! 😆

  Ha en fortsatt fin pinse :)

 2. Hahaha, offamei, noen ganger skulle man tylla i ungene valium før man tar dem på busstur 😆

 3. Det er som om ungene ikke ser at det finnes andre mennesker på bussen. Hahahaha, dette var jo en fornøyelig historie, da.
  :-)

 4. Slår ikke dattra til ei vennine av broren til x-forloveden til kusina mi (Herrlighet, det ble langt og innviklet!!!)…

  De er fra Lofoten… Snakker skikkelig bredt….
  Det var inne på en liten butikk (typen ei kasse og fire reoler….), og det var lørdag, i tilegg var det helligdager fra mandagen av, så akkurat da de var på butikken var det MASSE folk der inne…

  Vennina til broren og dattra hadde gått en stund rundt omkring og handlet, og dattra hadde ikke sagt et kløyva ord under hele handlerturen… De stiller seg i kø, og havner da bak broren til x-forloveden til kusina mi….

  Dattra hadde fortsatt ikke sagt noe, før en go stund etter, og det var en høvelig LANG kø både bak og foran de, før dattra (hun var da ca 6-7 år gammel,,,) plutseli lirer av seg på så bredt-Lofotensk du kan tenke deg:

  Du’e mamma… Kaffør hadd du pesselur’n tell han pappa i kjæft’n i mårest?

 5. Moralen er: Utslagsvasker bør desinfiseres og skrubbes med jevne mellomrom!
  Så også munnen til unge oppløpne herremenn!

Leave a Reply