Pus på scooter

Det begynner å bli en liten stund siden husets firbente innvåner Red Fox kom tilbake fra sin 12-dagers walkabout, eller det vi begge antok var De evige jaktmarker, syk og utmagret.  Men etter en dyrlegetilsyn og medisiner, nennsom tvangsforing med spesialfor og kjærlig pleie for øvrig, er vår firbente venn nå atter i rimelig god form.  Han spiser for egen maskin, maler og koser, tar livet med ro i hagen og nærmiljøet, og er tilbake til sitt gamle jeg. 

Her har en av naboene knipset et skikkelig bra snapshot av dyret mens den oppholder seg på et yndet sted, nemlig setet på vår Vespa scooter som vi vant i et gratislotteri  for 3-4 år siden.  Normalt er tohjulingen tildekket med et til formålet egnet “telt” når den står ute, og det er ikke få ganger vi har opplevd at det avslappede og intetanende vesenet på setet under plutselig får det fryktelig travelt når vi kommer anstigende og begynner å røske i “hijaben”.  Men Pus inntar mer enn gjerne sin positur på scootersetet også når kjøretøyet står nøgent og ubedekket.  Og vi unner ham det.  De pelskledde har også sine gleder. Foreløpig har ikke de skarpe katteklørne satt noen spor….

3
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , ,

10 comments


 1. Skjønner pus godt. Hvor er det vel bedre å befinne seg enn på setet til en tohjuling?

 2. Dere får lære han å sitte “riktig” vei ;))))

 3. Det er påbudt med hjelm..

 4. Ah, en fartsglad pus – men det er bedre med en pus på setet enn en tiger på tanken. For tanken ser ikke så stor ut…

 5. Rart med sort skinn. Varmer liksom i hjerterøttene for noen av oss?

 6. avatar Cezi1971

  Red Fox er en skjønning! Sender koseklapp! :)

 7. avatar Leyla

  Nyyyyyydelige pus 😀 Godt at han er restituert og at han koser seg i sommerdagen..Du skal se han tar sg en tur med Vespa’en en vakker dag! 😆

 8. Forstår Pus meget godt, jeg… et nøgent og ubedekket sete er ikke det verste man kan plassere øinene paa… Når det gjelder plassering av andre krobsdele så (venter jeg med kommentaren til jeg er lidt mere privat…). Tror det!

 9. Kan det være at han har lyst på en tur?
  Fine pusen!
  😉

 10. De får liksom favorittplasser på de rareste steder ;). enskjønt det er jo både mykt og gir god utsikt.

Leave a Reply