Arcticgirls sin IE9-prosedyre funker ikke helt…

Nå har vi kjørt Arcticgirls prosedyre for å få IE9 til å funke her på bloghog.  Dette blir spennende igjen..tralalala… 😀

Delvis nedtur. Innlegget kommer fram, noe det jo også gjorde før prosedyren.  Men Tag’ene er forsatt like umulige å få fram. Med andre ord: Status quo.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized

6 comments


 1. Har akkurata nsnakket med Sjalle og han er visst ikke helt overbegeistret for IE9 i sin nåværende form, men det er vel ikke helt enkelt å “gå tilbake” heller?

  Gla jeg er ferdig med hele IE. Det ble etter hvert for mye dill og alt for mange sikkerhetshull som åpenbarte seg sånn etter hvert.. . . .

  • IE9 har så langt klart vært en skuffelse, og brakt med seg en bråte med bugs som man i IE 8 var ferdig med. Man skulle avgjort hatt åndsnærværelse til å droppe akkurat denne oppgraderingen da den kom. Men som du nevner, det finnes andre nettlesere som funker. Google Chrome funker helt greit for oss. :-)

 2. Jeg prøvde å oppgradere til IE9 men nedlastingsprosedyren ble såpass nebbete og forlangende at jeg ga blaffen. Jeg har brukt IE7 for testing men måtte gi opp det etter siste “service pack” (…) fra MS som førte til at veikrysset kom opp som en uryddig haug med søppel. Løsningen ble IE8 som funker ålreit, til IE å være.

  Kjør avinstallering av IE9, den fortjener ikke bedre, og last ned IE8 på ny.

  Igrunnen lever IE på overtid. Alle systemer/programmer har en syklus som går fra “ny og enkel”, via flere bufixer, utvidelser og fancy påbygg til det som det bare finnes en engelsk betegnelse på; “the bloated state”.

  Der har IE vært lenge nå. Jeg skjønner ikke at folk finner seg i det. Hva er det som får rasjonelle mennesker til å si “Jaa, FF er sikker bra men jeg bruker nå IE allikevel jeg, hehe”. Hva i alle dager er det som er så flott med den driten ?

Leave a Reply