Dette er en test

Dette testeinnlegget er skrevet mens man bruker IE9.  No vert det spanande, kjem teksten fram, mon tru? Eller stikkorda?  Eller båe?  Ikke stikkord, nei…

1
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized

13 comments


 1. Overskriften og teksten kom faktisk fram, selv med bruk av IE9. Stikkordene, tag’ene var det ikke mulig å få skrevet inn i editoren. Men ting er tydeligvis på rett vei…

 2. jammen det er jo bra ;D

 3. avatar Leyla

  Se der ja Dag Eigil det funket det! Stikkordene kom riktignok ikke med, men det er jo en stor forbedring kan man trygt si :)

  Ha en fin uke :)

 4. Jepp, jepp Dag Eigil! Teksten kom fram :) Ha en fin natt og god jobbeuke til deg :)

 5. ser ut som kartet begynner å stemme….
  har du brukt arcticgirl sin oppskrift ?

 6. Som jadajada sier her, arctic girl har hele oppskriften for å få IE til å spille på lag. Den vil om litt bli innlemmet i help-systemet her (som forresten skal bli adskillig mer synlig enn det har vært til nå).

  • På den maskinen man bruker nå, gikk det an å skrive innlegg før Arcticgirls prosedyre ble kjørt. Tags’ene var derimot ikke mulig å få skrevet inn ved bruk av IE 9. Nå har vi kjørt den arktiske prosedyren. Resultat: Status quo. Ingen endring. Innlegg er det mulig å skrive, men altså fortsatt ingen tags. Med andre ord, som før. :-)

 7. Ser bra ut dette Dag Eigil :)

Leave a Reply