Gratulerer med dagen!

Det er 17. mai, og om flagget på plass slik seg hør og bør på en dag som denne. Snart skal vi iføre oss de passende klædebon, samt nystrøken 17. mai-sløyfe, og begi oss ned til byen for å bivåne dagens tradisjonelle evenementer sammen med andre formodentlig feststemte mennesker.  Været er kanskje ikke det aller beste, men den siden av saken er det lite vi kan gjøre noe med.

Ja, Nasjonaldagen skal man selvsagt unne seg å feire.  I den forbindelse er det kanskje ikke helt utenkelig at det kan være fristende å innta noen av disse, tilskyndet av glede og nasjonal stemning.  Det kan nok kanskje være godt, men akk! I morgen venter en ubønnhørlig en hjerteløs 18. mai, en helt vanlig arbeidsdag med fullt trøkk.  Så det blir nok en forsiktig feiring.  Uansett: Ha en flott 17. mai, og gratulerer med dagen! 😀

3
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , , , ,

12 comments


  1. Gratulerer med dagen :-) ha en flott feiring 😀

  2. Gratulerer med dagen, og hvor morsomt at du fant meg på Facebook! Håper dere får en fin feiring i dag, og været her nord er overskyet, 8 grader og sola prøver å trenge seg gjennom skylaget!

  3. Gratulerer med dagen til dere også, ha en nydelig dag :)

  4. Grattis med dagen, Dag Eigil :-)
    Første bolk unnagjort her, nå skal jeg snart fore Soffus og så er det bursdag hos ei venninne til jeg må hjem og fire flagg :-) og DA er det rødvin.

  5. Gratulere med dagen..Til deg og dine.
    Kos dere i Mai-Kvelden.

  6. Det så litt grått ut på bildet, men håper feiringen blir like fin likevel. En øl må du da kunne unne deg selv om det er jobb i morgen.

Leave a Reply