Vindusanal?

Vi er en tur hos moderen ute på øya.  Hagearbeid og hyggelig prat. Og et aldri så lite blogginnlegg innimellom, forfattet ved hjelp av utplassert laptop og mobilt bredbånd. Forskjellige saker og ting ligger på skrivebordet her på det gamle gutterommet. En lommelykt, esken til moderens etter måten enkle mobiltelefon, en festlig lekeslange av myk gummi, ting og tang.  Og noe merkelig, noe med en etikett på.  Hva i huleste….vindusanal?  Står det virkelig det? Og hvis ja, hvordan bruker man det?

Vi plukker det opp.  En nærmere inspeksjon er nødvendig.  Nuvel, ser man det. Vindusnal, en slik sak man pusser vinduer med. Vi må visst få oss nye briller. 😀

4
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , , ,

4 comments


  1. Nye briller trengs sikkert ja :-)

  2. sånt kan jeg lese også, sånne rare ord.. 😆

  3. Thihi, vindusanal du hehe..

  4. Nå har jeg “lest meg opp” hos deg og er glad for at pus har det bedre og at 17, gikk rimelig bra?
    Men du vet jeg tenker alltid “koffert” så det var overskriften her som dro meg først. For å rette at det heter NAL og en bruker dem ikke til å pusse vinduene med, men dra av vannet etter de er vasket (skjønt det går vel inn i begrepet pusse)? Men du hadde jo rettet det selv så jeg trengte igrunnen ikke skrevet noe her.
    Men DET gjorde jeg altså.
    Fortsatt fin helg :) og hils den velsignede!

Leave a Reply