Heia Ottar! Heia Ottar!

Morgenstund igjen, dog fredag.  Ny arbeidsdag og nye utfordringer.  Frokost, kaffe og morgenavis.  Og selvfølgelig NRK Rogaland.  Det er noe fint og fortrøstningsfullt med de der morgenrutinene, en følelse av rytme og samtidig kontinuitet.  Så vi blar i avisen og lytter på radio på jakt etter gladnyheter, og vi blir ikke skuffet.  Plutselig kan vi ikke annet enn å smile, og på tross av skyene virkelig føle at “nå er det sol ute, sol inne, sol i hjerte, sol i sinne”.  For hvilke liflige gladnyheter er det vel ikke NRK Rogaland bringer?

Jo, kvinnegruppa Ottar mener at selv om det er bra at horekunder nå blir grundig bøtelagt, så er dette ikke straff nok.  Nei, for at det skal svi skikkelig, bør de forvorpne sexkjøperne får sine navn offentliggjort, i tillegg til de saftige bøtene. Og vi er så enig, så enig.  Kjør på med offentliggjøring.  Men hvorfor stoppe der?  Hva med en skikkelig naken-lineup av angrende horekunder og deres flaut dinglende vedheng i mandagsavisen, komplett med omtale?  Politinotisene blir nok aldri det samme etterpå, og morgenkaffen vil sikkert smake ekstra godt for så vel Ottar-sympatisører som for oss opplyste og dannede mennesker generelt.  Kanskje saken bør tas opp med horekundenes arbeidsgivere også? 

Media så vel som lovens håndhevere må nå være seg sitt ansvar bevisst.  Her har viktige samfunnsaktører verdige arbeidsoppgaver som virkelig betyr noe.  Det er helt topp at puli… eh, politi og media med forenede krefter nå endelig kan få gitt disse forargelige tølperne en skikkelig smekk på pungen så vel som anseelsen.  På den måten kan de kanskje lære seg til å beherske seg, kontrollere sine fysiske behov, og holde smekken ærbart lukket.  I alle fall til de kommer hjem til sine respektive burugler, eller eventuelt kan ta saken i egne hender. 

Ja, kjære Ottar, dette er sannelig viktige samfunnsoppgaver, og som respektable samfunnsborgere bør vi selvsagt alle applaudere et slikt flott initiativ.  Så får heller ubetydeligheter som fylleslagsmål, hærverk, innbrudd og annen kriminalitet komme i annen og tredje rekke.  Verden går tross alt framover.  God helg, forresten!

4
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , , , , , ,

20 comments


 1. Det positive med de mange forslagene til Ottar er at de lager ris til egen bak.
  De latterliggjør, og utsletter seg selv.

 2. avatar Cezi1971

  Dette er trist.. på alle måter..

 3. Dag Eigil, da. Hvordan kan du hetse Ottar-gjengen… 😯 Du har da vel lært for lenge siden at du ikke skal erte de dysfunksjonelle, og Ottar kan ikke noe for at de er frigide :-(
  Hadde vært stasere om de tvert imot kunne gått i bresjen for mannlige horer og deres hetero kunder… DA snakker vi likestilling.

 4. Anser meg selv som feminist, men det går an å være feminist uten å blir helt såderutpåviddapåtur….

 5. He he, liker dine beskrivelser og formuleringer her Dag Eigil :-)

  Men det er jo litt i det du sier i din kommentar til Erling at dessverre så er det noen i politikken som ikke tør å si hva de egentlig mener om de buruglene. Ja for jeg ville ikke kalle de hjemme for burugler, nei det ordet er forbeholdt “skjønnhetene” i Ottar. (Faens f….r)

 6. Jeg har til gode å møte noen som faktisk sympatiserer med disse “kvinnene” i Ottar. Hvor finner de egentlig sine medlemmer?

 7. Ottar meg her, der og midt opp i….der ryggen bytter navn!

  Det er i slike stunder jeg regelrett blir flau over å være kvinne. Bare så det er sagt liksom ! : oops :

 8. Godt skrevet. Jeg vil nå si at disse ottar damene neppe er feminister, de er beint frem mannfolkhatere og det har ikke noe med likestilling å gjøre! Da kan de heller prøve å hjelpe de jentene som faktisk er nødt til å prostituere seg i stedet. Det er en merkelig verden.

 9. Den gjengen der e sur fordi dem ikke gidde å stell sæ eller prøv å gjør sæ fin. Æ har en mistanke om at dem e lesbiske mannehatera hele gjengen. Dem e gal!

 10. Ottar er en gjeng med sure peppermøer som ikke har “hatt seg” på år og dag. Slikt blir man sur og grinete av! 😀

 11. Jeg kjenner faktisk en pen, kjekk dame som er med i Ottar. Og hun LIKER menn og sex!
  Vi er enige i mange ting hun og jeg men når det gjelder Ottar skjønner jeg ikke noe.
  Så jeg er vel enig i innlegget ditt Dag Eigil! :)

Leave a Reply