Heia Ottar! Heia Ottar!

Morgenstund igjen, dog fredag.  Ny arbeidsdag og nye utfordringer.  Frokost, kaffe og morgenavis.  Og selvfølgelig NRK Rogaland.  Det er noe fint og fortrøstningsfullt med de der morgenrutinene, en følelse av rytme og samtidig kontinuitet.  Så vi blar i avisen og lytter på radio på jakt etter gladnyheter, og vi blir ikke skuffet.  Plutselig kan vi ikke annet enn å smile, og på tross av skyene virkelig føle at “nå er det sol ute, sol inne, sol i hjerte, sol i sinne”.  For hvilke liflige gladnyheter er det vel ikke NRK Rogaland bringer?

Jo, kvinnegruppa Ottar mener at selv om det er bra at horekunder nå blir grundig bøtelagt, så er dette ikke straff nok.  Nei, for at det skal svi skikkelig, bør de forvorpne sexkjøperne får sine navn offentliggjort, i tillegg til de saftige bøtene. Og vi er så enig, så enig.  Kjør på med offentliggjøring.  Men hvorfor stoppe der?  Hva med en skikkelig naken-lineup av angrende horekunder og deres flaut dinglende vedheng i mandagsavisen, komplett med omtale?  Politinotisene blir nok aldri det samme etterpå, og morgenkaffen vil sikkert smake ekstra godt for så vel Ottar-sympatisører som for oss opplyste og dannede mennesker generelt.  Kanskje saken bør tas opp med horekundenes arbeidsgivere også? 

Media så vel som lovens håndhevere må nå være seg sitt ansvar bevisst.  Her har viktige samfunnsaktører verdige arbeidsoppgaver som virkelig betyr noe.  Det er helt topp at puli… eh, politi og media med forenede krefter nå endelig kan få gitt disse forargelige tølperne en skikkelig smekk på pungen så vel som anseelsen.  På den måten kan de kanskje lære seg til å beherske seg, kontrollere sine fysiske behov, og holde smekken ærbart lukket.  I alle fall til de kommer hjem til sine respektive burugler, eller eventuelt kan ta saken i egne hender. 

Ja, kjære Ottar, dette er sannelig viktige samfunnsoppgaver, og som respektable samfunnsborgere bør vi selvsagt alle applaudere et slikt flott initiativ.  Så får heller ubetydeligheter som fylleslagsmål, hærverk, innbrudd og annen kriminalitet komme i annen og tredje rekke.  Verden går tross alt framover.  God helg, forresten!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , , , , , , , ,

3 comments


 1. Ka e d du ottar deg for, med velsignet frue og alt og det.
  Har drevet på i årevis for å få et aldri så lite drag
  på de som går rundt og otter seg til dagen.
  Men nei.
  En liten beroligende sprøyte tenkte jeg ville kunne gjøre susen.

  Det eneste jeg oppnådde var å få bilde av stoltheten
  spikret opp på noen påler med overskriften:
  “Vanntett.”
  For et liv.

  Hehehehe…meget bra. :-)

 2. Det jeg aldri har forstått, er de venstreradikales sammenfallende syn på seksualitet med ytterliggående kristenhøyres ditto.
  For i en flere hundreårig kirkehistorie er underlivet et tema som opptar kirken mer enn underet om livet!

  Er det fordi de toneangivende i begge disse miljøer har seksuelle fantasier de ikke får tilfredsstilt?
  Jeg får lyst til å si som mine amerikanske venner: “Go and get laid!”
  Jeg synes det er grunn til å spekulere litt over det!

  Ja, det der er i grunnen svært så merkelig. En merkverdighet som kun slås av de venstreradikales hang til å støtte islamistene. Det er jo enda mer utrolig.

Leave a Reply