Drolt

det fløt en drolt i min potte

den fløt så stille

jeg kunne ta den i min hånd om jeg så ville

4
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , ,

10 comments


 1. Hahahahaha! 😆

  Det der kan minne om pasienter som skal ta visse prøver fra visse kropps..ja, du vet! 😆

  • Huff, slike prøver, ja. Vi erindrer en historie om en fyr som hadde fått beskjed om å ta med en avføringsprøve til neste legebesøk, og var usikker på mengden. Han spurte følgelig en kompis til råds, og fikk selvsagt til svar at her måtte han ta med seg “dualigt møje”. Tror nok at legen kunne styre sin begeistring, ja… :-)

 2. Hvis det var slik at en måtte.
  borti den brune Titanic å pille
  Ville DiCaprio fått en ny film å spille…

 3. Men det håper jeg du ikke ville…

Leave a Reply