Vi kan ikke si at vi helt liker det der…

1. mai på en søndag, snytt for en fridag.  Vi har på en måte vanskelig for å tromme opp den helt store soldaritetsfølelsen da.  Nei, vi kan ingenlunde si at vi helt liker det der.  Trøtt og trumpen i oppstandelsens time før vi skulle på jobb i morges var vi også.  Lurer på hva det kommer av.

1
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , ,

8 comments


  1. Akk o ve. Syns godt “de” kunne lagt 1.Mai på en vanlig hverdag, slik at man kunne fått den fridagen, søndag teller ikke, nemligen! 😆 Dersom 1.Mai faller på en søndag, stemmer jeg for at vi feirer 2. Mai og får fridag da! 😆

    Allikevel ønsker jeg deg en fin tirsdag både du og din hustru, velsigne henne :)

    • Ja, ikke sant…? Ikke bra å bli snytt for en fridag på den måten. På den annen side så gjelder det jo alle. Ingen diskriminering i så måte. Fram for fri på 2. mai også! Minst. :-)

  2. Ille at vi gikk glipp av en fridag der. Kanskje vi kunne slå et slag for en fridag 16. mai istedet? En ambulerende fridag, så å si? 😉

  3. Vel, noen ble snytt for en fridag, mens jeg ble snytt for en arbeidsdag.

    Men så fikk jeg jo med meg et selskap i stedet da :-)

  4. Slik går det når man fester til langt på natt vet du. Da føles dagen (og noen ganger dagene) derpå, litt korte og…trumpne 😉

Leave a Reply