Dag Eigil: Delvis flyttemelding – ny blogg på bloghog.no

Vi har vel lenge vurdert den bekymringsfulle utviklingen.  De fleste av de gode og interessante bloggerne slutter eller flytter fra vgb til alternative bloggesteder,  og det kommer få eller ingen kommentarer inn her.  Det er i grunnen litt trist, det der.  Vi har hatt mange gode stunder her, og vi har mye å takke vgb for.  Men nå er tiden kommet for å gjøre en forandring.  For gjøre en lang historie kort, har også vi nå opprettet blogg på bloghog.no.  For de av der som fortsatt skulle føle behov for å følge og lese våre små skriverier om løst og fast, med hovedvekt på løst, er vi altså nå å finne her:

dageigil.bloghog.no

Velkommen skal dere være.  Nå kommer vi nok fortsatt til å ta turen innom vgb fra tid til annen, lese og kommentere, og kanskje endatil legge ut et og annet innlegg her dersom lysten skulle ta overhånd.   Vi har lagt for mye igjen av oss selv her til at vi orker å legge ned denne bloggen.  Men ting har forandret seg, og ting skjer.

Ellers sier vi bare: Velkommen til bloghog.no! :-)

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , , , ,

5 comments


 1. avatar Kitty Pia

  Jeg skal se innom bloghog. no, ja :)

 2. Gjør det, Kitty! Det er ganske mange som har flyttet over dit nå etter hvert. :-)

 3. Har opprettet konto der.
  Men har et spørsmål til deg…
  Finner ingen andre innlegg en fra sjalle.
  Kan du gi en liten orientering?

 4. Hmmm. Da må det ha skjedd noe helt spesielt med den kontoetableringen. Anbefaler deg å sende en mail til Sjalle, eller en kommentar til ham. Han fikser det meste. :-)

 5. Det skal vi gjøre.

Leave a Reply