Bloggtreff og 50-årsdag

Vår hustru - velsigne henne - for anledningen iført kledelig parykk

Årshjulet har atter en gang fullført sin runde, og det er vår og nesten sommer.  2011 er et spesielt år, i alle fall for oss som har vårt daglige opphold her i residensen.  Ikke bare har vi og vår hustru – velsigne henne – kunnet feire vårt sølvbryllup tidligere denne måneden.  Vår hustru gikk hen og fylte 50 år her på fredag.  Og som om dette ikke skulle være nok, kan vi  begge markere samfulle 25 års lang og tro tjeneste i henholdsvis Statoil og Rogaland fylkeskommune.  Vi er visst noen skikkelige stayere.

LIsen og Sjalles charmante hustru Svanhild

Alt dette på en gang krever jo en skikkelig markering, så i går slo vi til med et kombinert 50-årslag og lokalt bloggtreff her i residensen i det som vel må sies å være et av byens bedre strøk.  Det sier seg selv at de innbudte gjestene representerte det ypperste Oljebyen kan oppvise av dannelse og kultur, og selskapet forløp selvsagt i de aller verdigste former, og temaene som ble diskutert var til tider særdeles høytflyvende.  Lisen tok nærmest pusten fra alle med et fantastisk sangnummer, impromptu og uten akkompagnement. Ellers stilte Breiflabben og hans henrivende kjæreste Liv, kvikke og sjarmerende Hilde (Busybodygirl), lokalhistoriker, skribent, nettfenomen, Storhaug-gutt og klassekamerat av Dag Eigil, Erling Jensen og selvfølgelig Mr. Bloghog himself, selveste Sjalle og hans charmante hustru Svanhild. Med andre ord, et stjernelag fra øverste hylle.

Hilde og Sjalle fant fort tonen

Menyen bestod ellers av reker i trengsel og kongekrabbe med tilbehør, øl og vin etter hjertens lyst, kjeks, ost, snacks, kaker og kaffe, og vi føler oss rimelig overbevist om at ingen av gjestene gikk direkte sultne hjem.

Vår hustru - velsigne henne - og Breiflabben

Festlighetene foregikk til ut i små timer, og diverse verdensproblemer ble løst.

Vår hustru - velsigne henne - , Erling Jensen, Liv og Lisen

Hilde, Sjalle, Svanhild og Lisen

Breiflabben og hans sjarmerende kjæreste Liv

Mr. Bloghog himself og hans charmante hustru Svanhild


Vi kan ikke si annet enn at det var en særdeles vellykket fest, slik det gjerne blir når dannede og intellektuelle kvalitetspersoner fra øverste hylle møtes.  Blogging kan så menn være sosialt på flere måter.

7
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , ,

65 comments


 1. Se her var det referat ja :-)
  Bilder av opptil flere hyggelige folk i flott lag i som du sier, et av byens bedre strøk. Takk for en fin kveld begge to :-)

 2. Det ser ut som dere hadde en fantasisk flott feiring. Her ser man at det er mye humor og mye hygge, og charmante mennesker hele gjengen! :)

  Et flott referat fra en meget fin begivenhet :)

  Ha fortsatt herlig søndag :)

 3. Se der ja, her kom det bilder jo 😉 Fra en topp aften og en topp gjeng. Og selvsagt, bilde av fruens kledelige blå hår 😉
  Og bilde av meg som desperat prøver å holde et straight face til en av de mange one liner’ene :)

 4. Det så ut som om dere hadde det kjempehyggelig. Lisens stemmeprakt er jo en opplevelsee i seg selv vet jeg :)
  Menyen hørtes herlig ut – ikke rart det ble vellykket med slike charmante personer samlet på ett brett :)

 5. dette var vel kremen i Stavanger

  og grattis til den velsignede med vel overstått…. .)

 6. Rølpegjeng 😀 Herlig 😀 Og gratulerer til den velsignede med vel overstått!

 7. Den skjønne 50-åringen hadde tenkt å blogge om gårsdagen selv, men her er alt fullbragt, med omtale og bilde både fra Husbond og Hilde, så jeg sitter rolig videre i lenestolen min med bena høyt, nikkende megetsigende på mitt blåhårige hode.

 8. Dette må jeg si var en midthundreårs feiring av det celebre slag, og større enn det blir det neppe. Både anledning og gjester står i stil til anledningen :-)

  Så flink dere er til å få til slike samlinger som dette! Jeg er litt langt unna, og kan heller ikke skryte på meg å ha vært uvettugs mye i Stavanger. Faktisk (kom nærmere… hviiisker) b a r e è n g a n g….hyyysj.

  Dette får stå som det første Bloghogtreff!

  Det nederste bildet av Sjalle med fru er ubetalelig :)

  Veldig artig å se bloggerne!

  • Breiflabben hadde i utgangspunktet ikke anledning til å stille, siden han skulle jobbe. Men så stilte han likevel, sammen med en sjarmerende dame. Vi hadde ellers en fantastisk bloghog-aften, og stemningen var rimelig høy.

   Sjalle med frue er et sjarmerende par, en opplevelse i seg selv. :-)

 9. Høres ut som om vi andre gikk glipp av noe. Men si meg, Flabben så litt ute av fokus ut der på bilde nr 4 fra toppen. Sånn litt ullen i kantene. Var han ikke i form? 😉

 10. Gratulerer din blåhårede velsignede med dagen :-)
  Takk for at dere deler begivenhetene og kvelden med oss andre :-)

  • Tusen takk for gratulasjonshilsen og hyggelig kommentar. Her i residensen slapper vi en smule av etter en ellers meget vellykket fest. Og faktisk også historiens første bloghog-treff. :-)

 11. Så artig å se dere i god stil :-)
  Gratulerer med vel overstått:-)

 12. Først av alt gratulerer så mye til 50 års jubilanten:)! Så gratulerer til dere begge for både det ene og det andre. Artig å se bilder, ser ut som det var et festlig lag dere hadde.

 13. Gratulasjoner og gode ønsker!
  Kjente dere hverandre før der begynte å blogge også?

  • Tusen takk for det. :-)

   Vi må vel bare si at vi ikke kjente andre enn Erling Jensen, som var vår klassekamerat på Storhaug skole. Han var “special guest” i går, men det er ikke utenkelig at han blir med i Bloghog, han også. Vi hadde for øvrig ikke sett noe til hverandre på 42 år. :-)

 14. Gratulerer til den velsignede – med vel overstått!

  SÅ riktig ut som et lystig lag ja, også historiens første bloghogtreff!!
  Juba, juba :)

 15. Det var ein herlige gjeng som va samla i går, lattermusklene mine fekk jammen trimma seg :-)
  Og mær trim blei det itte festen. Startmotoren på båden trakk sitt siste åndedrag. Klokkå 03:42 starta jobben me å demontera fa…skapet. Jobben va gjort kl. 07:12, og då va det bare å setta seg i solå me ei kalde pils å venta på slepeassistanse. Den kom, og eg gjekk.

  Kjekke bilder forresten, og som sagt, ein hæææærlige gjeng :-)

  Hilsen Erling
  eller som Dag-Eigil kalte meg for, nettfenomenet :-))

  • Hei og hopp, og takk for flott kommentar. Veldig bra at du likte deg på festen og trivdes sammen med “klientellet”. Og du er nok helt sikkert velkommen som bloghog-bruker.

   Fantastisk utslag av Murphy’s lov med den der startmotoren. Det som kan gå galt/ryke. går galt/ryker, og det på det verst tenkelige tidspunkt. Men for livets glade gutter, etc… 😀

 16. Det så ut som en festlig kveld med spennende selskap. Likte spesielt håret til fruen. Blått er en flott farge 😉

 17. avatar MT

  Kosleg innlegg frå treff/feiring dette Dag Eigil.
  Hels Grattis med overstått til Jubilanten :)

  Ein gong må det vel passe at vi treffast også ,det hadde vore kjekt.Eit par av dine gjester har eg vore så heldig å møte. Har no lyst å besøke Galleri Erde også.Sjalle har nokre finfine :)

  Louis Armstrong syng “What a wonderful world” ,nydelig mai-kveld her :)

  Marieklem

 18. Gratulerer med vel overstått og åpenbart trivelig feiring i godt lag.
  Slik skal det gjøres – og veldig godt at du fikk Sjalle ut av nerdetilværelsen for noen timer.
  Det er ham så inderlig vel fortjent.

  Her ble det åpenbart noen rester til den pusekatten også og godt er det for en slunken pusemave.

  • Ja, det var en særdeles trivelig og belivet aften, og Sjalle med hustru var i perlehumør. Og i den grad man kjente det dagen derpå, så var det verdt det. Pus begynner å komme seg, men den må ennå få litt “tvangsforing” for å få opp energien igjen.

 19. Et solid jublår hos dere tydeligvis. Gratulerer så mye med hhv 25, 50 og 2 x 25!! (ble det rett tro?)
  Dere hadde det åpenbart særdeles hyggelig og vi andre har åpenbart gått glipp av noe ja – og får svinge oss rundt å stable et bloghog-treff på bena selv.
  Hyggelig av dere å dele dere med oss andre. :-)

 20. avatar Cezi1971

  Gullegod blogg-gjeng! :)

 21. Gratulerer med vel overstått 😀 og takk for fint referat med bilder :-)

 22. Herlig referat. Alltid hyggelig å se hvordan “The upper class” fester. 😀
  Regner med at hele bloghog blir invitert når det er 100 års jubileum?
  Kjempestort grattis til fruen med vel overstått feiring! 😀

 23. Du store allpakka! 😀 Fårr en festlig gjeng! 😀 Håpe dåkker huska på å snakk om oss andran 😛

  • Ja, det var en herlig fest, og smilene og latteren satt rimelig løst. Selvfølgelig både snakket vi om og sendte mange vennlige tanker til alle dere andre bloghogere der ute. :-)

 24. gratulerer med vel overstått, og gratulerer med det første bloghogtreffet! Jommen kan det sparkes igang bloggtreff på alle sider av Norges land nå! Jeg vil tro at alle landsdeler er tilstede på denne bloggportalen!

  • Vi takker og bukker for gratulasjon og hilsen sånn post festum. 50-årsdag og historiens første bloghog-treff, slett ikke verst. Det begynner å bli såpass mange bloggere her nå, at vi nok vil tro at Bloghog ikke er noe eksklusivt vestlandsfenomen. 😀

 25. SÅNN , nå har eg fått med meg alt inklusive kommentarene :)
  Nogen bilder va ikje heilt klare og det er rart for DU va jo heilt klare når du tog de :)
  Ka du va itte eg va gått hjem vett eg ikje, men ser heller ingen bilder av det?
  Tusen takk for at jeg fikk være der med dere, det satte jeg STOR pris på.
  Det er alltid litt spennende å se hvem som er hvem,for det å skrive er en ting å snakke en annen. Vi kunne begge deler :)

  • Det var en fantastisk hyggelig kveld, som vi vil huske lenge. Av og til fungerer ting bare sååå bra. Kameraet er ikke det beste, må nok investere i et bedre og nyere. Men med blitz fungerer det greit, og bildene blir klare. Det ble sånn passe sent før de siste gjestene forlot residensen, og vi kjente det nok dagen derpå. Men slik skal det være, og det var verdt det. Litt avdempet i går, men ikke verre enn at ryddingen og oppvasken gikk upåklagelig. Og så er det hverdag igjen.

   Veldig hyggelig å treffe deg “live”. Håper det ikke blir siste gangen. Ha en fortsatt fin aften… :-)

 26. Ah, det så kjempekoselig ut! :) Så gøy å se dere alle sammen, -også Sjalle da, -Mr. Blogghog! :) Kan tenke meg latteren trillet mang en gang og at stemningen var høy! :)

  Ha ei fortsatt fin uke!

 27. avatar Neugierig

  Så koselig! Både jubileene og de jubilerende m/gjester. :-) Hyggelig lesning, måtte det bli minst 25 til, i alle fall i hverandres utmerkede selskap. :-)

  • Hei Neugiereig, og takk for at du stikker innom her på Bloghog. Vi har nok tenkt på deg i det siste, og håper at vi kan treffes en gang når helsen og andre omstendigheter måtte passe. Håper det går rette veien med deg. Hils fruen og de søte små… :-)

Leave a Reply