Forkastelig kjønnshårsklipping

Selv om vi både moden og dannet, må vi vel innrømme at vi vår tidlige ungdom var vel så opptatt av det som befant seg nedenfor beltestedet våre jevnaldrende. Elementer som størrelse, bruksområder og ikke minst grad av behåring ble ofte diskutert blant oss ”ongane i gadå”, og var en pålitelig inspirasjonskilde til et utall av etter måten hårete diskusjoner.  Ikke minst interessant var diskusjonene om stussing eller endog barbering av hårveksten rundt det genitale området med tilliggende herligheter, og hvilke mulige konsekvenser slik uanstendig hårklipp kunne medføre.  Fra lokalt religiøst hold hadde det nemlig kommet forlydender om at slik tukling med kroppens intimbehåring var å betrakte som en fornærmelse mot så vel Herren som Skaperverket, et overtramp av nærmest blasfemisk karakter som ville medføre raske og ikke minst ubehagelige konsekvenser.  Det var altså gode grunner til å avstå fra slikt, og reservere hårstuss og barbering til de deler av legemet som befinner seg over snippen.

Disse diskusjonene og ideene var også gjengs blant gjengen vi pleide omgang med i forbindelse med besøk hos slekten ute på øya.  En gang fikk lillefetter S. og overtegnede lov til å henge ute sammen med storefetter G. og kameratene hans.  Hvilket her er en eufemisme for at vi bare fulgte med, og at vårt nærvær ble tolerert.  Oppe på løkka la storefetter G. ivrig fram sine spekulasjoner om hva som uvegerlig ville hende dersom man gjøv løs med saks eller barbermaskin nedentil, eller enda verre, hvis man kastet alle hemninger på båten,og fjernet hårveksten i rompa.  Med kameratene og oss to drittunger som måpende tilhørere.  Ikke bare ville dette medføre et rimelig piggete interregnum mens hårstubbene grodde fram igjen, nærmest som å ha en stålkost mellom skinkene.  Verre var det at hårveksten der nede som Guds og Naturens straffedom ville bli kraftig stimulert i forbindelse med intimstussing, og føre til en uhemmet og nærmest uhorvelig hårvekst.  En kjønnshårsklipper ville nærmest kunne strikke genser av sine egne kjønnshår, flere stykker.  En fyr ved navn Kurt ble nevnt som overbevisende sannhetsvitne i denne saken.  Denne Kurt hadde nemlig i et anfall av svakhet inngått et veddemål, og stusset og barbert seg grundig både foran og bak, ”å nå såg an fagerten ikkje ut der nere!”

Sammen med lillefetter S. forlot vi sjokkert løkka, grundig advart mot å vanhellige Skaperverket nedenfor beltestedet, når det ble aktuelt.  Siden har årene gått, og mange hår har falt.  Og for å si det slik: Vi har fortsatt ingen genser strikket av kjønnshår.

3
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , ,

13 comments


 1. hehe, ja, nei, det skal ikke være bare-bare (eller bare skinker om en vil si det sånn), eller only-only 😛 Hvor hadde verden vært uten alle disse eldre til å lære oss opp spør jeg meg :)

 2. Ja, fy og fy hvis man tukler med skaperverket, det lærte jeg også. Men kanskje på tide å teste ut konsekvensene? 😉

 3. jeg innrømmer at en såkallt intimrensk sikkert er helt nødvendig hos meg.
  nå har det jo ikke vært folk der på en god stund – men likevel…..
  jeg er dog skeptisk til å gå løs med maskiner og høvler og det som verre er i ‘dalstråka innafor’…..

  her kreves nøye planlegging – kanskje må man sette ned et utvalg – og så sende innstillingen på høringsrunde….. og da går vel årene … og skaperverket …som det har til nå – på en måte….

 4. 😆 Jeg ler så jeg griner!!

  Slik barbering..eller skal man si: Raking av rubb og stubb, bokstavelig talt, kan føre til mange ubehagelige, om ikke “jeg-blir-galen-av-den-kløinga” opplevelser! 😀

  Ha en fortreffelig aften, med eller uten intimbarbering :)

 5. Neeeeineinei, overtroooo 😀 Genser eller ikke…

 6. avatar MT

  :)

  fornøyeleg lesnad:)

  Påskeklem

 7. *ler godt her* hva disse store guttene klarte å lire av seg du :) men glad for at man ikke alltid hører på hva dem sier. MEN i sannhetens navn så blir det vel en smule sårt mellom skinkene dersom de hårene fjernes, eller?? Jeg vet ikke, jeg har ikke det problemet :) med hår akkurat der. Og det andre håret, det fjernes jo helt klart :)

 8. avatar Cezi1971

  😆

 9. “Luseparken” skal vel egentlig trimmes av fagfolk? Slike som har lisens og diplom i ramme på veggen; – en høytidelig dokumentasjon på at de kan alt om hår, lus og andre farer der nede hvor mørket regjerer….

  Jeg undrer meg jo litt på at dere i det hele tatt har lov å snakke om dette, langt mindre tenke i slike baner. Hvor langt er det egentlig til Kvinesdal (Der de bedriver djevelutdrivelser fra “mørke rom”) fra der du bor?

  Fysj og fysj!

Leave a Reply