Sølvbryllup og overraskende nettlesere – nå også med tekst!

Så er altså vi og vår hustru – velsigne henne – kommet hjem til residensen igjen etter noen fine dager i eksotiske Göteborg, en hyggelig by vi gjerne vender tilbake til.  Hvorfor vi valgte å ta oss en slik tur, når det snart er påske og oppstandelse og allslags?  Jo, som noen av våre lesere muligens har fått med seg, så har vi og og vår hustru – velsigne henne – alias de to sjarmerende bloggerne Dag Eigil og Solveig50 nå faktisk vært gift i samfulle 25 år. Selve sølvbryllupsdagen var således i går, mandag 18. april.  For å unngå for mye publisitet og stress fra pågående journalister og Se og Hør-reportere, valgte vi altså å reise utenlands i anledning anledningen, for der å feire begivenheten inkognito og i rimelig fred og ro.  Vi har overvært en strålende teaterforestilling i Lisebergteatern, handlet i eksklusive butikker i megakjøpesenteret Nordstan, og kastet glans over så vel gamlebyen Haga som  Göteborgs Hard Rock Cafe, der vi også valgte å innta sølvbryllupsmiddagen.  Ja, det var i det hele tatt storveies.  Vi så hverandre mer enn alminnelig dypt inn i øyene, og samtalene var dype, romantiske og særdeles åndfulle.  Innimellom slagene hvilte vi ut med lyserød champagne i vårt beskjedne hotellkrypinn på Park Aveny.  Ja, det var i det hele tatt rørende.

I den forbindelse kom det plutselig for oss at vi burde dele dette med våre bloggvenner der ute.  Så vi startet opp vår medbrakte laptop, en snerten liten sak oppgradert med den nyeste nettleseren fra Microsoft, IE9, og skrev noen velvalgte ord om Livet og Lykken og Ægteskabet og tidens hurtige flukt, ord som sikkert kunne fått en aldri så liten tåre til å sprette fram hos selv den mest blaserte, skrev ned stikkord, klikket på “Publish”-knappen og  trodde alt alt var i den skjønneste orden.  Men det var den altså ikke. Teksten var søkk vekk!  Hvilket var en smule overraskende.  Vi trodde jo at IE nå var en probat nettleser, selv i Bloghog-kretser.  IE8, ja.  Men altså ikke IE9.  Nå har vi lastet ned og installert Google Chrome også på den den lille laptopen, og det virker.

Men ellers har vi hatt en fin sølvbryllupstur! 😀

2
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , ,

20 comments


 1. Hva skjer nå da????????Ingenting 😯

 2. Hmm, hvorfor oppgraderte du leseren? 😉

 3. Jeg flirer IKKE nå heller. :-)

 4. Iler til for å gratulere med sølvbryllup. :-)
  Så er det bare å ta fatt på de neste 25 år.
  God påske til dere begge.

 5. Iler til med å gratulere SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mye altså :)

 6. Gratulere med sølvbryllup. LItt av en prestasjon å kunne feire sølvbryllup i våre dager. 😀
  Huff, det er slitsomt med alle disse journalistene som er så pågående, så dere gjorde helt rett i å stikke av.
  Sikker på at ikke Se & Hør lå og lurte i buskene i Gøteborg? 😀

 7. Gratulerer så mye med sølvbryllupsdagen begge to! :)
  Håper vi får et spennende innlegg fra turen deres nå da?

 8. Gratulere så mye med Sølvbryllupsdagen i går. :)
  Og føyer til… en riktig god og fredfyllt påske til dere.
  :)

 9. Gratulerer med sølvbryllupet, begge to :-)
  Paparazziene lå vel tett langs veikanten der dere dro, tenker jeg. Det blir lettere på den måten, dere slipper å lage blogginnlegg om turen; vi leser om den i Se og Hør istedet. 😉

 10. Gøteborg er en fin by, og helt sikkert et fint sted for en 25 års feiring:) Ha en fortsatt fin påske!

 11. Gratulere så meget til deg og din hulde viv. Så lurt å dra utenlands i freden og roen. Nyt dagene som kommer :)

Leave a Reply