Google Chrome fikk den til å smette inn!

Ja, det er rart med det.  De fleste problemer lar seg etterhånden løse, i alle fall noen.  Ta nå for eksempel dette lille problemet vi en stund hadde med å komme inn på Veikrysset.  Ikke planer om vi kom inn, samme hvor mange ganger vi klikket på knappen.  I yngre år ville vi kanskje reagert med så vel syreoverskudd og forhøyet blodtrykk.  Men som den tålmodige og tilbakelente herren vi er blitt, skrev vi bare et halvslarvent innlegg i går aften, før vi pusset tennene, tisset og gikk og la oss.

Og sannelig sier vi dere: Allerede i dag er problemet i ferd med å elimineres.  For blant mange herlige humorkommentarer fant vi også konstruktive sådanne, både fra Sjalle og andre opplyste bloggere.  Det finnes mennesker der ute med kunnskap, mennesker som vet.  Så nå har vi lastet ned Google Chrome, og du store suspensorium, vi smatt inn i Veikrysset like lett som om vi skulle hatt smurt et eller annet med Birkedals sleipeste glidekrem!

Vi tviler selvsagt ikke på at Sjalle også vil få Veikrysset til å fungere også med IExplorer 8 og 9. Men inntil videre anser vi altså problemet som stort sett løst. 😀

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , ,

16 comments


 1. Jeg kjører Firefox (siste versjon) og har aldri hatt problemer med veikrysset, men Google Chrome har jeg bevisst unngått fordi jeg har lest om en del baresykdommer. Har den muligens blitt voksen?

  • Hadde Google Chrome installert her på jobbmaskinen. Den funker. Laster sikkert ned Firefox eller Google Chrome hjemme også. Ikke utenkelig at Google Chrome er blitt kvitt sine barnesykdommer. :-)

 2. Sleip glidekrem eller Google Chrome gjør samme susen 😆

 3. Rene viagra’n nesten jo 😀

 4. Jeg har ikke smurt eller gjort noe hasardiøst, men kommer inn på vegkrysset allikavel 😀 Men enkelte bloggere som jeg trykker på finner jeg ikke innlegg hos bl.a. ErtaBerta….. men kommer tid kommer råd heter det :)
  Ha en smørefri dag :)

  • Ja, det er merkelige greier. Noen IE-brukere kommer inn på Veikrysset uten problemer, men ikke alle. Ellers erindrer vi jo at IE funket helt ok mens det ennå var nilssvihus.com. Går ut fra at det ordner seg. :-)

 5. Jeg har tydeligvis fått et ferdig innsmurt IE-system siden jeg får`n inn i krysset uten problemer..

 6. Som Firefox-bruker har jeg ennå ikke blitt stående fast i noen veikryss, men jeg vet at det fins eldgamle sider der ute som kun er laget for IE. Er de for gamle for FF er de for gamle for meg 😛

  Chrome har jeg ikke tatt i bruk ennå, men jeg hører det skrytes.

 7. Ahhh, så bra at du smatt inn, glatt og sikkert! 😀

  Jeg hadde det samme problemet som du, og der hjalp det heller ikke med hverken det ene eller det andre. Det løste seg da jeg begynte å danse med den røde reven :)

 8. avatar Cezi1971

  Det er gullegodt når ting og tang virker! :) Nå har bloggklokken blitt frisk også, etter litt knoting,-det er jo bare velstand her nå,vel..

Leave a Reply