Dag Eigil: Skål for Sjalle, Bloghog og ikke minst den kjekke gjengen her!

Det er freddan og allslags, og i år alder må vi jo unne oss de gledene vi fortsatt er så noenlunde i stand til fortsatt å nyte, med eller uten stil.  Så vi forslår en skål for Sjalle, Bloghog og ikke minst den kjekke gjengen vi allerede har her inne,  lutter dannede og veloppdragne mennesker med pene manerer og probert språk.  Selv har vi for anledningen nok en gang valgt å skjenke oss et godt glass med Metaxa, en velkjent og velsmakende gresk brandy.  Skål!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , , , , ,

1 comment


  1. Sitat: “” Det er freddan og allslags … “”
    Det er lørdag 😆

    Ja, og nå er det sannelig blitt lørdag igjen. Ikke noe galt med den dagen, heller. Nyt helgen i fulle drag. :-)

Leave a Reply