Dag Eigil: Frokost er viktig for så mangt.

Frokost1

Vi har nok nevnt det før, men en god ting kan som kjent ikke sies for ofte: Frokosten er morgenens viktigste måltid!  Ikke minst på en lørdagsformiddag.

Vi har stått opp fra vårt nattleie, hvilket jo i seg selv er en gledelig begivenhet, og som den dannede herremann vi er, har vi som seg hør og bør stelt til en formodentlig fin og velsmakende frokost.  Sunn og ikke minst tilstrekkelig, og forhåpentligvis full av fiber, vitaminer og mineraler, for ikke å snakke om flerumettet fett med masse Omega 3.  Godt brød, egg og herlig røkelaks, og diverse annet også.  Og mye kaffe, med melk.  Sikket sunt for så vel tarm som barm, for ikke å snakke om hjertet og endatil skjelettet.  Viktig å tenke på, det der.  Vi og vår hustru – hun blir forresten bare penere og penere med årene –  er jo tross alt godt voksne mennesker.  Vi ihukommer at vår hustru – velsigne henne – egentlig ikke er så glad i røkelaks.  Men så blir det jo desto mer på oss.  Hun vet nok ikke hva hun går glipp av der…. 😀

God morgen, god formiddag og god lørdag!  Minst!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , , , , , ,

Leave a Reply