Skål for Sjalle, Bloghog og ikke minst den kjekke gjengen her!

Det er freddan og allslags, og i år alder må vi jo unne oss de gledene vi fortsatt er så noenlunde i stand til fortsatt å nyte, med eller uten stil.  Så vi forslår en skål for Sjalle, Bloghog og ikke minst den kjekke gjengen vi allerede har her inne,  lutter dannede og veloppdragne mennesker med pene manerer og probert språk.  Selv har vi for anledningen nok en gang valgt å skjenke oss et godt glass med Metaxa, en velkjent og velsmakende gresk brandy.  Skål!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , , ,

33 comments


 1. Makan, her i huset har man både inntatt en smule Jägermaister og vin av den røde typen, pent innpakket i papp 😀 Så sannelig står det vel ikke El Copero på pappen…

 2. hei på deg :)

  sjekk mitt innlegg om bloghogtreff .. kanskje,, :)

 3. Åhh !! Metaxa. Brennvin :) mmmmm … Jeg joiner skålen skamløst, med Tou pils !!

 4. åå fikk lyst på vin,men får se om jeg får tak i noe i morra:)skåler for dere alle sammen:)

 5. For en slik sak skåler vi tilogmed her i de rurale strøk….dog i pepsimax 😉

 6. Dette skåler jeg på. “Hever mitt krus med bringebærte og sier Skål!” 😀

 7. Skål! Og hurra for Sjalle! 😀

 8. Ja, jeg stemmer i! Skål for
  Sjalle
  og alle!
  :) :) :)

 9. Jepp!
  Omsider har entusiasmen kommet tilbake!
  Jeg blogger som aldri før og sjalle har iført seg hjelm.
  Altver som det skal være!
  Skål for sjalle!
  Det er inger som fortjener en skål mer en ham akkurat nå, og jeg tviler på om vi som bloggere finner en bedre mann å skåle for i overskuelig fremtid!

 10. Kan godt skåle for Sjalle jeg! Selv om det er en del jeg ikke skjønner meg på her enda, har han gjort en formidabel jobb. Det jeg ikke skjønner ligger jo tett inntil min manglende forstand…

  Menneh, RØD metaxa???

  Skål i renset, spansk vann, rett fra krana!

  • Det er ingen tvil om at Sjalle har gjort, og gjør, en formidabel jobb. Dette kan lett bli bra.

   Ellers ser Metaxaen kanskje litt sånn rødlig ut. Men vi kan forsikre om at det er ekte vare, rett fra originalflasken. Kanskje belysningen har noe å si her? Men den smakte for øvrig upåklagelig. Ha en fortsatt herlig aften.. :-)

 11. Jeg skåler IKKE med Metaxa!
  Det har jeg en gang blitt veldig syk av. Men skåle for sjalle gjør jeg gjerne! I hva som helst annet… æh… ikke med StHalvard heller, forresten , og helst ikke med Bacardi , men okei… jeg skåler! :)

Leave a Reply