Bør vi egentlig spise disse? Vi er litt usikker…

Vi er selvsagt alltid behersket og forsiktig i våre tilnærmelser til de fleste av livets ufordringer, og vurderer hele tiden hvorvidt vi egentlig bør gjøre det vi har litt sånn lyst til eller om vi egentlig i trygghetens og sunnhetens navn burde la det være.  Så også når vi fra til annen oppsøker etablissemener av typen Remarimikiwiprix for nødtørftige innkjøp.  Mennesket lever som kjent ikke av brød alene, men det hjelper. Men på vår vandring mellom velfylte butikkhyller kom vi over en pakke med noe som så litt fristende ut.  Hvem vet, kanskje vår hustru – velsigne henne – kunne tenkes å ha en viss glede av noe slikt?  De søte må jo som kjent tilføres noe søtt av og til.  Så vi kjøpte et par pakker. 

Vår yndefulle hustru – velsigne henne – likte godt litt søt og god kakekjeks, slik seg hør og bør.  Av og til skal man jo glede den skjønne.  Og de ser gode ut.  Bør vi unne oss et par-tre av dem selv også?  Vi er jo rimelig rund i kantene, ikke minst sånn fysisk, men alligavel.  De smiler liksom til oss på underfundig vis.

Så vi hiver dem innpå.  Skikkelig gode, de der.  Og hva mer er, de er garantert sunne.  Det er jo snakk om havrecookies med ekte tranebær.  Sikkert smekkfulle av både fiber og antioksidanter.  Vi er som kjent optimistisk av natur.  :-)

2
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , , ,

8 comments


  1. Fiber er greier, et must !! Kabel i morgen og lutter glede :)

  2. Vel, siden det er freddan så er det greit med et par til hver av oss, og så må resten gå i hundene.
    Kalorioversikten på baksiden av pakken er skremmende lektyre!
    Men de VAR nå gode da… :-)

  3. Hiv innpå, det er jo fredag 😀

  4. Det er bær i dem, da må det jo være sunt 😯

Leave a Reply