Æhhh….virker det nu? Vi legger ut et kjedelig prøveinnlegg

Men det var da i det minste særdeles fredelig inne på arbeidsrommet forleden morgen i forrige uke en gang. Merkelig følelse.  Men freden og roen varte nok ikke så lenge.

På den annen side var det jo hyggelig så lenge det varte.  Og dessuten kunne man jo nyte utsikten ut mot Maritime GMC og eksotiske Indre Tasta, badet i vårsol under en blå himmelvelving.  Slett ikke verst.

Man kunne heller ikke klage over utsikten ut mot havet den dagen.  Dette estetisk høyverdige synet kan man skue fra pedagogenes pauserom.  Slett ikke så verst, egentlig.  Nuh, virker dette?  Dersom prøveinnlegget manifesterer seg, bør det kanskje være et godt tegn?

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , ,

18 comments


 1. Tjaaaa, det står fremdeles nilssvihus.com, såh… 😀 Venter i spenning…

 2. Ingenting er endret og ingenting har gått tapt av noe som helst. Må ta en prat med hotell-leverandøren i morgen. Det er misforståelser ut og går tror jeg..

  Så bare kjør på.

 3. avatar Hilde

  Virker hva?

 4. Må innrømme jeg har vært innom og klikket til stadighet i dag, for å se om navnet, “bloghog” åpenbarer seg.

  Siden vi fikk beskjed om å ikke poste i mellomtia, passet det bra med en liten lur…

  Etter en stund hører jeg Leyla si, kan vi ikke ta en tur på fjorden mens vi venter? Det er jo så fint vær!
  Tja, kanskje det hadde vært noe? En har såvisst ikke vondt av litt sol og frisk luft, etter et heller vinterlig inneliv.

  Etter å ha auset plastjolla, var det kobling av bensinslange, pumping og på med choken. Det var lett å se at Leyla var vant med båtlivet. For meg var det bare å legge meg fremst i jolla, og virkelig nyte denne flotte dagen.

  -Du vet, Nunz, -for Sjalle er det like enkelt å bytte domene, som det er for meg å starte denne påhengeren! Ikke bekymre deg…

  Hun begynte å dra i snora, en gang, to, og tre ganger. Ingenting skjedde. Hun slo av choken, og jeg kjente den umiskjennelige lukten av bensindunst.

  Igjen dro hun i snora, og endelig tente motoren.., -for så igjen å stoppe etter et par sekunder.
  Dette gjentok seg maaaange ganger, uten at hun fikk noe vedvarende dur på det gamle treskverket av en Evinrude.

  Hun dro.., og dro..
  Til ingen nytte.. Den putret bare litt, og så stoppet den..
  Langsomt ble bildet av henne borte, og lyden sterkere og sterkere…
  Til slutt våknet jeg av den støyende putringen.

  Pokker, det var jo meg som lagde “motorlyden”, -på innpust!

  Jajja, håper Sjalle har husket choken på sitt drivverk.. 😀

 5. er/var dette en test? vil bare si i fra at det virker .. tror jeg. Jeg ser hvertfall og kan lese det som står her. Og det er ikke dårlig, mener har drukket fin vin;)

  • Det var en tendens til noe ustabilitet her før i aften. Men nå later det til fungere helt greit igjen.

   Og du har tydeligvis installert deg på rommet med laptopen, og ting later til å fungere? Bra. Kos deg med både vin og mat og oppholdet for øvrig. :-)

 6. Denne ustabiliteten er egentlig det som skjer når f.eks. noen slenger seg inn i en bil og kjører i veg mens mekanikeren skrur på girboksen.

  Årsak: Jeg jobber som en tulling for å få den forbaskede serveren til å akseptere at det heter bloghog.no og ikke nilssvihus.com, det ser foreløpig ut til å være litt mer hårete enn det som er beskrevet her, – det kan se ut som jeg må ta kontakt med PRO ISP for å få dette i boks. Noen (jeg eller de) har misforstått ett eller annet…

  Så plis, ikke kall det for ustabilitet, det er noe helt annet….

Leave a Reply