Hekkans rygg! Fadosten og!

Ja, det er sterke ord fra en ellers behersket og forsiktig herremann, men vi måtte bare få det ut etter et par-tre uker med relativt heftig stivhet og smerter rett ovenfor der ryggen skifter navn.  Vondt å gå og vondt å stå.  Hekseskudd. Et ben som fra tid til annen dovner vekk.  Noen ganger har det endatil vært som om en virvel der nede skulle være løs, og rugge fra side til side som et slakt kjettingledd.  Ryggen kan til tider fortone seg som en dårlig konstruksjon, som i smertens stund nærmest er egnet til å motbevise tanken om såkalt “Intelligent Design”.  En moden og dannet herre kan bli sur og muggen av slikt.  Hekkan og! 

Det må visstnok bli verre før det kan bli bedre, men nå begynner det for alvor å bli bedre.  En bortimot eksistensiell opplevelse.  Befriende, på en måte.  Jada, vi har hatt det før, men denne gangen var det ekkelt.  Vi føler oss gammel, hvilket hvilket vi muligens også er i ferd med å bli.  Det har nok noe med alderen å gjøre.  På den annen side er vår hustru – velsigne henne – blid og fornøyd og uforskammet kjapp og lett i bevegelsene.  Men ting skjer, og verden ser lysere ut. Dessuten er det vissnok vår.  Kanskje vi skal forsøke oss på en dannet spasertur i aften.  Hvis det ikke regner, da….

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , , , , , ,

6 comments


  1. Skall vi producera film tillsammans?
    Titeln borde vara något så här; “Dansar med ischias“.

  2. avatar Røti

    Ryggproblemer er tøfft. Reidulf Støypen mener at Benny Braasint aldri kommer til å få vondt i ryggen ettersom at han er så stutt at han aldri trenger å bøye seg ned for å plukke opp ting.

    • Heldig stilt i så måte, han der Benny. Ryggproblemer er ikke spesielt attraktivt. Ellers er han kanske så kortbeint også, at han får skoene fulle av småstein bare han slipper en en brakfis? :-)

  3. Det der hæres ut som isjas. Har det selv innimellom og da går jeg som en halvdridas dust med ett sovende bein. Ikke noe særlig nei.

Leave a Reply