Dag Eigil: Hekkans rygg! Fadosten og!

Ja, det er sterke ord fra en ellers behersket og forsiktig herremann, men vi måtte bare få det ut etter et par-tre uker med relativt heftig stivhet og smerter rett ovenfor der ryggen skifter navn.  Vondt å gå og vondt å stå.  Hekseskudd. Et ben som fra tid til annen dovner vekk.  Noen ganger har det endatil vært som om en virvel der nede skulle være løs, og rugge fra side til side som et slakt kjettingledd.  Ryggen kan til tider fortone seg som en dårlig konstruksjon, som i smertens stund nærmest er egnet til å motbevise tanken om såkalt “Intelligent Design”.  En moden og dannet herre kan bli sur og muggen av slikt.  Hekkan og! 

Det må visstnok bli verre før det kan bli bedre, men nå begynner det for alvor å bli bedre.  En bortimot eksistensiell opplevelse.  Befriende, på en måte.  Jada, vi har hatt det før, men denne gangen var det ekkelt.  Vi føler oss gammel, hvilket hvilket vi muligens også er i ferd med å bli.  Det har nok noe med alderen å gjøre.  På den annen side er vår hustru – velsigne henne – blid og fornøyd og uforskammet kjapp og lett i bevegelsene.  Men ting skjer, og verden ser lysere ut. Dessuten er det vissnok vår.  Kanskje vi skal forsøke oss på en dannet spasertur i aften.  Hvis det ikke regner, da…

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , , , , , , , ,

3 comments


  1. Velkommen i Klubben :)

    Hehehe…takk for det. Joda, vi skulle nok tro at ryggplager er ganske så utbredt. Ikke akkurat noen eksklusiv lidelse, nei. :-)

  2. Ønsker deg fortsatt god bedring og en liten tur kan nok gjøre underverker tenker jeg. Lykke til mot bedring 😀

    Vi er betraktelig bedre, og takk for det! En tur i dag, det gikk greit. Kanskje en noe lengre tur i morgen. Og så er vi forhåpentligvis i gang. Og snart begynner hagesesongen, med mye godt hagearbeid. Det gjør underverker for både rygg og tilliggende herligheter! :-)

  3. Det håper jeg du gjorde, for det er godt for både kropp og sjel. God bedring!

    Takk for det! Joda, man hadde da en times spasertur sammen med vår hustru – velsigne henne – . Det gikk rimelig bra, kjente ikke noe til ryggproblemene før rett før hjemkomst. Men dette var egentlig oppløftende. En gedigen bedring fra forrige uke. :-)

Leave a Reply