Dag Eigil: Ad Trond Birkedal

Vi har aldri stemt Frp, og kommer sannsynligvis heller ikke til å gjøre det.  Vel er vi en dannet og lett konservativ herremann, men det får da være måte på.  Og den forhenværende lokale Frp-kometen Trond Birkedal har nok avgjort gjort noen skikkelige dumheter. 

Men vi sier det nå alligavel: Stakkars jævel!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , , , ,

2 comments


  1. Frp er ikke konservativt. Bare grumsete.

    Hmmm. Etter det som kommer fram i media, kan det late til at du har et aldri så lite poeng der. Nå har vel andre partier også sine ting å stri med i så måte, men Frp tar kaka, da. :-(

  2. Neppe gøy å havne i medias rampelys under sånne omstendigheter. Men jeg klarer ikke helt å flomme over av sympati likevel, kjenner jeg.

    Sympatien kan det nok være så som så med også for vårt vedkommende. Men det må ta hardt på å bli hengt ut i medias gapestokk så til de grader!

Leave a Reply