Ad Trond Birkedal

Vi har aldri stemt Frp, og kommer sannsynligvis heller ikke til å gjøre det.  Vel er vi en dannet og lett konservativ herremann, men det får da være måte på.  Og den forhenværende lokale Frp-kometen Trond Birkedal har nok avgjort gjort noen skikkelige dumheter. 

Men vi sier det nå alligavel: Stakkars jævel!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , ,

26 comments


 1. Enig der Dag Eigil! :)

 2. Huff, hans karriere fikk en bratt nedadgående kurve nå ja. Hva han har gjort eller ikke gjort, avventer jeg å se. Men å bli spredt utover alle avisers forside på denne måten, var nok ikke ønskelig og… lite kjekt. Det er jo forståelig, tross alt. Saken er jo ikke ferdig etterforsket ennå…
  Om den hadde vært det og dom hadde vært avgitt, så hadde jeg hatt større forståelse for alle forsidene.

  • avatar argus37

   Det er tilsynelatende liten tvil. Den tiltalte har akseptert varetekt i 2 uker, og allerede nå har Politiet funnet ting som gjør at de vil utvide siktelsen.

  • Han har nok gjort seg skyldig i noen skikkelige dumheter, ja. Men to ukers varetektsfengsling med brev- og besøksforbud? Uansett, dette betyr nok slutten for hans politiske karriere, og kanskje også for en del annet. En annen sak er jo hvordan denne saken har vært smurt ut over avisenes forsider. Her er det virkelig tale om offentlig gapestokk. :-(

  • Det er skikkelig ille, ikke snakk om noe annet. Offentlig uthenging, forhåndsdømming, the lot. Triste greier. :-(

 3. avatar argus37

  Well, dette har i fornuftens navn ikke noe med Frp eller partiets program å gjøre? Tenker vi litt etter, har vi gjennom tidene lest om både det ene og det andre krumspringet fra våre politiske representanter: Om representanter som demonstrer mot sin egen regjering, som tar imot illegitim partistøtte, kostbare gaver i tide og utide, voldtekt, pensjonsjuks, ja til og med en statsminister som kolliderer med parkert bil (Oslo) og stikker av fra åstedet.

  Det finnes altså “råtne egg” i enhver kurv, og i dette tilfellet tjener det Frp til ære at de i løpet av 24 timer fikk representanten til å trekke seg fra absolutt alle verv – ordførernominasjonen inkludert!

  Dette var vel en oppsiktsvekkende og ikke minst beklagelig sak for et enkeltmenneske som nå er “politisk steindau”, og som beviste for all verden at han ikke på noen måte hadde det vettet man forventer av en som mener seg kvalifisert til å bekle et ordførerverv. For når han kjente sin egen legning, og visste hva han hadde holdt på med, så virker det ytterst stupid å la seg nominere til ordfører i en storby som Stavanger!

  • Man å her helt klart prøve å skille personen fra partiet. Men ja, her burde kanske Birkedal forsøkt å realitetsorientere seg en smule. En viss balanse mellom liv og lære bør det jo være.

   • avatar argus37

    Javisst, men mannen beviser jo her at han rett og slett er dum! Han må jo være seg bevisst sin egen legning? Og med den erkjennelsen i bakhodet å forsøke å skaffe seg en politisk plattform på ordførernivå…

    En personlig tragedie som kunne ha rammet i alle lag av samfunnet, hvor enn slike personer har søkt tilhørighet/medlemskap.

    Så er det noen som sier at pedofili er å anse som en “sykdom”…

 4. FrP kan nok bare skyte en hvit pil etter noen oppslutning fra min side. Slik har det alltid vært uavhengig av voldtektsaklagde, hakeløse fittetjuver, tuskhandel med boliger eller lummer skaphomsing. Denne saken var bare sånn .. neeeei, uææææ, faen heller, dust … hvis du skjønner hva jeg prøver å mene ? 😛

  • Unektelig litt sånn vel,….klamt og ekkelt, på en måte. Birkedal er da tross alt en voksen mann på 31 år, og han burde vite hva han holdt på med. Når han samtidig går høyt ut på banen, og lar seg nominere til partiets ordførerkandidat, vitner det kanskje om en aldri så liten mangel på realitetsorientering. Akk ja. Man skal passe seg for å stige opp på høye hester. Fallhøyden kan som kjent være stor. :-(

 5. Akkja, jo verre desto bedre!
  Hvis du skjønner hva jeg mener… 😉

 6. Jeg er mot offentlig gapestokk for personer som etterforskes for noe ja, men det er vel ikke til å unngå når det gjelder en som sjøl har valgt offentligheten ved å stille som ordførerkandidat :-(
  Fallhøyden er stor fra en pidestall 😉

 7. En dypt tragisk sak. Spesielt ille er det at man kan ha fått varsler om at det har skjedd overgrep uten at noen har reagert.

  • Dypt tragisk ja, helt klart. Dette har en menneskelig side som vi ikke helt greier å se vekk fra på tross av medias grafsing, spekulasjoner og gapestokk. En menneskelig side for Birkeland selv, og ikke minst for hans familie, slekt og venner. Det må være en forferdelig nedtur for mange. Når det er nevnt, kommer man ikke vekk fra at det burde vært grepet inn før, og kanskje på en forebyggende måte. Men man vil jo gjerne tro det beste om folk, spesielt innenfor organisasjoner der man anser dem som viktige framtidshåp. Det er noe dypt menneskelig i det også. Akk ja, vanskelig det der. :-(

 8. Må si Frp har vært uheldige noen ganger med sine tilsluttede elementer..

  • Det er liksom to partier som gjerne skilter med slike klamheter fra tid til annen. Krf og selvsagt Frp. Merkelige greier. Tenk bare på den der avsindige Medhaug-saken i Krf, for eksempel. Eller Drarvik-saken? Nå ble da Medhaug frifunnet etter lang tids versering i rettssystemet, men han er fortsatt politisk sett steindau! :-)

   • Ja, det kan stemme det.
    Men, jeg tror dette skjer like ofte i andre partier, men de er kanskje flinkere til å skjule det? Skulle dette være tilfelle, er dette i såfall bare toppen av isfjellet!

    • Det er jo litt påfallende, dette med sex-skandaler og Frp. Men når man tenker etter, ville det jo vært like påfallende dersom dette ikke også skulle finnes i de andre partiene også. Så det kan nok tenkes at det er en del partitillitsvalgte som går omkring og skjelver i buksene nå om dagen, ja…hehehe… :-)

     • Har endret syn disse siste dagene, ettersom diffuse ting falt på plass.

      Nå syntes jeg virkelig synd på grasrota i Frp som må slite med ledelsen i partiet.
      Håper de litt lenger nede på “partistigen” har evner til å kaste toppene.

      Ledelsen tenker ikke på resten av partiet, men seg selv ved å bli sittende.

      Ikke ofte jeg ytrer meg om politikk, men denne saken greier jeg ikke å holde kjeft om, hehe..

 9. Det er rart med det, men man føler på sett og vis noe av det samme. Det finnes mange ærlige og hardtarbeidende partitillitsvalgte lenger nede i Frp-systemet, som det nå nesten er litt synd på. Man kan håpe at noen hoder ruller, ja… :-(

Leave a Reply