Dag Eigil: J…. omstarting!

Vi har visst nevnt det før, men vi nevner det igjen: Vi har et noe anstrengt forhold til det der med oppdateringer og påfølgende omstart av pc’en.  Det er jo selvsagt flott og på alle vis prisverdig at så vel Microsoft som HP, Java, Adobe og hele resten av gjengen og tanta deres vil så vel pc’en som oss vel, og forsyner oss med en stadig strøm av oppdateringer, men trenger de å komme så sabla ofte?  Og hva mer er, burde man ikke nå etter hvert ha kommet såpass langt i den teknologiske utviklingen at det ikke lenger burde være nødvendig å omstarte treskeverket for annenhver oppdatering?  Det er selvsagt et eneste stort luksusproblem.  Men saken er like fullt at har en pc stått ubrukt i noen stakkars dager, så er det liksom ikke måte på hva og hvor mye som skal oppdateres.  Og ja, pc’en skal selvsagt omstartes flerfoldige ganger.  Vi håper jo stadig at det er noe sant i dette med at man kan fortsette å skrive mens oppdateringene lastes ned og installeres, slik skrevet står, naiv og tungnem som vi er.  Men like forb…. får vi beskjed om å kjøre omstart, for eksempel midt i et innlegg.  Om vi var “in the middle of something” sånn skrivemessig i kveld?  Om vi  ble avbrutt?  Om vi mistet inspirasjonen?  You bet.  Akk ja. Men det blir nok bedre i morgen. Etter nedlasting og intallasjon av Service Pack 1 for Windows 7. Minst!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , , ,

1 comment


  1. Du kan svare nei eller utsette oppgraderinger tikl et tidspunkt det passer, – f.eks. mot ukeslutt. Da svarer du ja til alt UNNTATT re-start!!!
    Re-start er noe du foretar deg fredag kveld like før du går og legger deg.

    Derme3d står PC’en nystrøken og klar lørdag morgen!

    Av og til får man stadige påminnelser om omstart, om 10 minutter, vente, etc.. Og hvis man har latt en pc stå ubrukt i noen dager eller endatil en uke, er det jo et imponerende antall oppdateringer som skal lastes ned og installeres. Med eller uten omstart. Helst med. :-)

Leave a Reply