J….omstarting!

Vi har visst nevnt det før, men vi nevner det igjen: Vi har et noe anstrengt forhold til det der med oppdateringer og påfølgende omstart av pc’en.  Det er jo selvsagt flott og på alle vis prisverdig at så vel Microsoft som HP, Java, Adobe og hele resten av gjengen og tanta deres vil så vel pc’en som oss vel, og forsyner oss med en stadig strøm av oppdateringer, men trenger de å komme så sabla ofte?  Og hva mer er, burde man ikke nå etter hvert ha kommet såpass langt i den teknologiske utviklingen at det ikke lenger burde være nødvendig å omstarte treskeverket for annenhver oppdatering?  Det er selvsagt et eneste stort luksusproblem.  Men saken er like fullt at har en pc stått ubrukt i noen stakkars dager, så er det liksom ikke måte på hva og hvor mye som skal oppdateres.  Og ja, pc’en skal selvsagt omstartes flerfoldige ganger.  Vi håper jo stadig at det er noe sant i dette med at man kan fortsette å skrive mens oppdateringene lastes ned og installeres, slik skrevet står, naiv og tungnem som vi er.  Men like forb…. får vi beskjed om å kjøre omstart, for eksempel midt i et innlegg.  Om vi var “in the middle of something” sånn skrivemessig i kveld?  Om vi  ble avbrutt?  Om vi mistet inspirasjonen?  You bet.  Akk ja. Men det blir nok bedre i morgen. Etter nedlasting og intallasjon av Service Pack 1 for Windows 7. Minst!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , ,

12 comments


 1. HAHA! Du må unnskylde at jeg ler Dag Eigil, men det der er utrolig gjenkjennende og forbaska irriterende! Det der med å være midt i et innlegg og d”””skapen omstarter har jeg også opplevd..phuu, inspirasjonen er jo borte like fort som den kom.

  Ellers ønsker jeg deg og din hustru, velsigne henne, en fin-fin søndag :)

  • Vi er nok ikke den eneste som irriterer seg over slikt, men i aften gikk det virkelig over seg! Ellers er det vel gjerne slik at den trå vinner. Det ordner seg til slutt, bare man holder ut. :-)

 2. Ha en velsignet god og fin søndag uten omstart av noe slag Dag-Eigil :)

 3. Inspirasjonen min er nok littegranne mer hardnakka enn som så 😀 men det er fordansandes irriterende, ja.

 4. Fikk akkurat en slik omstart. Windows-oppdatering. Jeg brukte “hold kjeft”-knappen (det røde krysset i øverste høyre hjørnet). Litt etter dukket det opp et nytt vindu, nå med mulighet for “postpone”, så jeg utsatte dette 4 timer. Hvis jeg mot formodning fortsatt sitter her om 4 timer, tar jeg en ny “postpone”. Det ender alltid med at jeg vinner! 😀 😀

  • Har også fra tid til annen brukt den muligheten. Men til slutt må man jo bare kjøre oppdateringene alligavel. Og hvis maskinen har stått ubrukt i noen dager eller et par uker, så….vel. : -)

 5. Ni är så altförr utålmodig, Dag Eigil.

  Njut av en liten “lugn-Eigil” under uppdateringen. Har ni i tillegg en liten pitlahivert inom räckhåll, bliver väntetiden bara trevligt..

  Ture

Leave a Reply