Dag Eigil: Hva, bare toalettpapir i toalettet?

Verden er full av informasjon som må tolkes, og kommunikasjon er som kjent ikke alltid like lett.  I egenskap av verdig trengende kom vi for en tid tilbake over dette sjarmerende lille skiltet om bord på en lokal hurtigbåt, og vi må si at vi kom litt i stuss.  Er det virkelig slik at det bare er toalettpapir som skal anbringes i den hvite porselensinstallasjonen?  Hvor skal man i så fall gjøre av kroppens naturlige avfallsprodukter?  Eller for å si det rett ut: Hva da med selve driten?  Kanskje en medbrakt plastpose er tingen? 😀

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , , , ,

Leave a Reply