Voks, armhuler. Voks, legger. Voks, mus. (repost)

Tiden går, og vår hustru – velsigne henne – vårt livs lys og vår sengs varmekolbe – har atter en gang feiret sin 29-årsdag. Eller noe slikt. Og selv om feiringen foregikk på en for alle formål verdig og behersket måte, ble den skjønne selvsagt behørig begavet fra sin snille og kjekke husbonds side. Vi takker ellers for inspirerende og konstruktive gaveforslag fra diverse medmenneskers side. Fra de innkomne gaveforslagene valgte vi alternativet “spabehandling”, noe hustruen også ga uttrykk for at hun ønsket seg. Og som den elskelige husbond vi er, stakk vi innom en av Oljebyens skjønnhetsssalonger for kjøp av dyrt gavekort. Når det gjelder den skjønne, skal det ikke være falsk beskjedenhet.

Etter oppstandelsen den årle bursdagsmorgen fikk vår hustru ved frokostbordet overrakt en fin konvolutt med romantisk påskrift. Hun var oppriktig glad da hun så gavekortet, sammen med en vedlagt meny over ulike behandlingstilbud med tilhørende priser. Hun leste høyt opp noen av alternativene, og begynte av en eller annen obskur grunn med hårfjerning. “Voks, legger. Voks, armhuler. Voks, bikinilinje.”.  Hun la menyen fra seg. Vi kunne plutselig ikke dy oss. “Men se her”, sa vi. “Voks, mus. Kunne det være noe?”

Hustruen ble en smule rød i toppen, og grep menyen. Gransket den grundig, før hun forstod at det var en spøk. Men litt moro må vi jo kunne unne oss, selv på bursdagsmorgenkvisten.

1
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , ,

26 comments


 1. Vokset mus .. ? hmmmm :)

 2. HAHAHAHAHA!

  En slik “morohet” på morgenen må da være svært oppkvikkende? 😀

  Ellers er det jo fantastisk hva disse skjønnhetssalongene tilbyr overalt, voksing både her og der. Du skal se de får slik analbleking på menyen også..Ture tar seg nok en tur dit! 😀

  Ha en flott helg både du og din hustru, velsigne henne :)

  • Takk for hyggelig hilsen på en fredagsettermiddag. Joda, litt gøy må man jo unne seg, selv på slike morgener.

   Tror nok ikke at vi vil forsøke oss med analbleking med det første. Men hvem vet, kankje analbarbering er tingen? 30 år yngre med en gang, instantly. I alle fall nedentil..akk ja. :-)

  • Bare ikke Ture sin metode…trur jeg…kanskje ikke noen metode egentlig, når jeg tenker meg om :-)

 3. Du må få deg en tommel !!

 4. Men fruen var ellers fornøyd med presangen? :-)

 5. Var en tur ute på svanshuset nå, og kom tilfeldigvis til å kikke litt nedover mitt legeme..

  Uh, bare tanken på å vokse seg til nedi der.., -og deretter røske av hele greiene etterpå, gjorde vondt..
  Det ble en kvikk tur der ute denne gangen. :)

 6. Leyla: Joda, høvel er kanskje bedre når først “galt skal være”. :-)

Leave a Reply