En moden og overvektig herre gjør etterhånden sin forsiktige entre…

Det er som kjent mangt og meget her i verden, og hva mer er, noe av dette skal endatil være enkelt og faktisk også fungere.  Katter og kvinner og andre enkle eksistenser, for eksempel.  Bare man klapper dem forsiktig på pelsen og gir dem en godbit av og til, så maler de og blir så myke og innsmigrende at det er er en fryd for både både kropp og sjel.  Vel, i alle fall av og til. 

Eller bloggportaler, for å ta et annet eksempel.  De pleier jo også å presentere seg som både greie, medgjørlige og etter måten stabile og velfungerende.  Jada, denne portalen også.  Kanskje spesielt denne portalen, med sin dannede og hyggelige administrator og ditto bloggere.  For her finner vi jo opptil mange av de dyktige bloggerne fra vgb’s glansdager den gang da.  Du verden, ser man det.  Selv disse har tydeligvis greid å opprette blogg her, sammen med diverse andre.  Og hva mer er, vår hustru – velsigne henne – vårt livs lys og vår sengs varmekolbe – har også maktet å opprette sin nusselige lille bloggside her. 

Det var kun en ting å gjøre.  Av og til må en mann gjøre det en mann må gjøre.  Så  med en selvsikker mine skred vi fram til en av residensens pc’er, og logget oss på.  Og etter noen forsiktige og kultiverte kraftuttrykk og invektiver gjorde vi oss klar til å registrere oss.  Det er jo i prinsippet så såre enkelt.  Velg et brukernavn og oppgi en e-postadresse, og etter et elegant klikk med den søte lille museknappen er man nesten i gang.  Med vekt på nesten.  For etter å ha aktivisert bloggsiden ved hjelp av den via e-post tilsendte linken, var det bare til å blogge i vei. 

Men ikke for oss.  WordPress-systemet er nemlig befengt med en helt spesiell bug, som har som oppgave å hindre overtegnede herremann i å aktivisere sine nye bloggsider.  Det er rimelig gjennomført.  Jada, på Ipublish-bloggen også.  Det kommer nemlig ikke fram noen mail med noen aktiviseringslink.  Noe slikt manifesterer seg rett og slett ikke i vår innboks ved slike anledninger.  Men brukernavnet vårt blir resevert, og det til de grader.  Vi blir anbefalt å vente, men nei da, ingen mail med aktiviseringslink.  Her gis det sannelig ikke ved dørene.  Systemet holder knærne tett sammen, og er knipent som den verste luremus. 

Til slutt ender det som det må.  Inngrep fra oven, “Deus ex machina”.  Admin må ordne opp med direkte inngrep.  Først da blir det orden på sakene.  Og heldigvis har vi en kjekk administrator, som skjønner problemet og ser den enkeltes behov.  Så her er vi altså.  Forsiktig og fintfølende som vi dannede, velmodne og strengt gifte herremenn gjerne er.  Håper vi får det trivelig her inne.  På den annen side kan dette lett bli bra.

1
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , , , , , ,

14 comments


 1. Heia Dag Eigil :)

  Ahhhh, befriende å lese en Dag Eigil spesial! Jeg må si at denne jenta lo så hun grein da jeg leste om dine forsøk på “bare” å få komme inn hit! 😀 😀

  Det er godt å ha deg her, både du og din hustru, velsigne henne :)

  Ha en fin kveld, og i morgen er det helg! :)

  • Hei og hopp, og takk for hyggelig kommentar. Joda, nå er vi i gang her inne, og hva mer er, bloggen funker! Og snart er det freddan og helg, og alt som er bra. Ha en fin kveld fortsatt… :-)

 2. Hehe, humrer godt i skjegget her..
  Kjenner den gode gamle “vgb-gjeng-ånden” (og litt min egen) senke seg over sjalleportalen.

  Du er også den gode gamle.., -dæger`n så bra!
  Gleder meg framover! :)

  Nunz*

  • Ja, dette kan bli bra. Mange bra strømmer til, og vi føler stemningen. Hvilket er bra. Det begynte å bli en smule uinspirerende der på vgb etter hvert. Takker ellers for oppmuntrende kommentar.. :-)

 3. (Jeg må ta på meg admin dressen først) … *kremt* Velkommen er du, i sannhet !

  PS: sjalle sier han skal lese innlegget før han sier noe ..

 4. Det er en glede å se at De også befinner Dem her 😉

  • Ja, nå er også vi installert her, med tydeligvis oppegående blogg. Og medbloggerklientellet er det intet å utsette på, akkurat. Lutter dannede og velformulerte bloggere fra øverste hylle! Ha en fortsatt fin aften. :-)

 5. Det er en sann fryd å ha deg innlosjert DE :)

  Men, – vi må gjøre noe med dressen, men kan vi snakke om senere. Kanskje med hands-on kontroll. Man har anskaffet seg lisensiert designverktøy for temaer må vite :)

  • Takk for hyggelig velkomstkommentar nok en gang. Slikt inspirerer og gleder. Vi ser selvsagt fram til skreddersømmen etter hvert. Vi tar en ting om gangen. Ha en fortsatt fin aften og helg. :-)

 6. Nå lo jeg godt! Men man skal jo ikke le av folk som sliter og strever for en skarve blogg.
  Men så er det det at dette ikke er en skarve blogg, – nei detter er skikkelige saker.
  Men nå er du på plass. Flott! :-)

  • Hyggelig at teksten slo an i selv de beste kretser! :-)

   Ellers er jo dette ikke noe forsøk på å le ut noen som helst, bare en liten frustrasjonstekst. For dette later til å bli et bra bloggested. Dette kan rett og slett bli et bra bloggemiljø. Ha en fortsatt fin aften og helg for øvrig. :-)

Leave a Reply