Dag Eigil: Nyttig nyanskaffelse til hjemmet

Brusmaskin

Vi har kastet samtlige hemninger, og anskaffet en brusmaskin.  Skikkelig, forrektigge Soda Stream. En barndomsdrøm som ennå gir glede, er realisert. Lurer i grunnen på hvorfor vi ikke har gjort dette før. :-)

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , ,

7 comments


 1. Har alltid innbilt meg at slikt smaker høgg og søtkliss?

  Noen essenser er pyton, andre er faktisk ganske så overbevisende. En klar forbedring fra tidligere tider. Og det går jo an å lage seg rent sprudlevann av rent vann, også. :-)

 2. Brusmaskinen har faktisk ikke endret utseende noe særlig, ut i fra erindingen om hvordan de “gamle” så ut :-)
  Bohemen: det smaker faktisk brus også :-)

  Vi har ingen formening om hvordan brusmaskinene så ut før i tiden, men vi mener å erindre at de var vekke fra markedet en stund. Heldigvis kom de tilbake igjen. Og ja, brusen er faktisk ganske god. :-)

 3. Er seriøst inne på tanken sjøl, men syns det så skummelt ut med den flaska som bare henger der og blir pøsa full av trykk, hvis det er det som skjer… 😯 Enn om den spretter av 😯

  Det er skikkelige gjenger på flaskene, og det er nok ganske så trygt. Så det er nok bare til å hive seg frampå! :-)

 4. du kan lage “farris” også, ikke sant? Gratulerer!!!!!!

  Det går utmerket godt an å lage sin egen “Farris”, ja. Kjekk dings å ha på kjøkkenet. :-)

 5. Hei Dag Eigil. Hold oss oppdatert om utviklingen. Jeg mener når du igjen kjøper din neste flaske mineralvann på Supern! 😉

  Vi vil nok ikke utelukke at vi kan komme på å kjøpe noe mineralvann igjen, men kjøpsfrekvensen har nok blitt lavere. :-)

 6. Lurt. Husker vår barndoms nabo som hadde en slik en. Han endte opp med kallenavnet “Cocaen” :)

  Hehehe…han ble nok sikkert en populær nabo, ja. 😀

 7. Brusmaskin er gøy, vi har også det. Men beste opplevelser jeg har hatt med brusmaskin vår langt inne på Brokke-heia i Setesdalen en påske. Der var det kildevann (nydelig), OG DET BESTE VI KUNNE DRIKKE etter skitur var kildevann med kullsyre – mye bedre enn med brus-smaker i :) (sorry for capslock)

  Ja, det er virkelig flott å kunne lage til sitt eget Farris-vann. Det kildevannet er nok sikkert fantastisk, Ikke så verst vann fra vannverket her i Oljebyen, heller. :-)

Leave a Reply