Dag Eigil: Antrekk er viktig

Prester

Det er møte i den lokale Frimurerlosjen på Jørpeland, og noen av losjebrødrene unner seg en velfortjent pause i “the proceedings”. Korrekt antrekk er selvsagt viktig, ikke minst i forbindelse med opptak av nye losjebrødre…neida, det er bare noen av medlemmene i Stavanger Operakor som unner seg en aldri så liten pause før gårsdagens konsert på Jørpeland, for anledningen iført yppersteprest-kostymet til “Triumfkoret” fra “Aida” av Verdi.  Det gikk faktisk ganske bra. Overtegnede herremann ytterst til venstre.  Man ble for øvrig sminket også.  Full pakke med pudder, øyenskygge og  mascara. Akk ja, hva gjør man ikke for kunsten.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , , ,

8 comments


 1. Det var da et svært fremhevende kostyme;)
  Hvordan føltes det?? (som de sier ved slike anledninger derpå)

  En meget hektisk helg og ikke minst søndag. Var ikke hjemme i residensen før i 22-tiden søndag aften. Fullt kjør med kostymer av og ikke minst på, inn og ut av scenen, godt og varmt. Holdt på å svime av ved tanken på den duetten vi skulle synge senere i forestillingen, et utdrag fra “Trubaduren”, også av Verdi. Som gikk helt greit. En opplevelse. Men i det store og hele var det kjekt. Litt nedtur å stille på jobben igjen i dag, da. 😉

 2. avatar Neida

  Har sunget utdrag av Verdi’s “triumfmarsj” med Alle kan synge-koret i Oslo på konsert. Ikke noe operakor akkurat, men kjempemoro å ha vært med på. ^^

  Ja, sang og musikk kan absolutt gi glede. Og det fine er gjerne at mange som før ikke trodde de hadde noen sangstemme, oppdager at de har det likevel! :-)

 3. avatar MT

  Skikkeleg stilige er dokke :)
  Var “slavekoret” med ?

  Slike gode,flotte opplevelsar gir ein nedtur i etterkant ja :)

  Ha ein finfin dag still .
  Marieklem

  Takk for klem og hilsen. :-)

  Joda, skikkelig kostymeshow her på søndagen. Og det var skikkelig kjekt. “Slavekoret” var nok ikke med denne kvelden, men det var mye annet flott! :-)

 4. He he, det må ha vært Ryfylke Frimurergruppe det da :-)

  Det mye enklere å bli med oss på Løkkeveien enn å reise til Jørpetau hver gang Dag Eigil.
  Eller er det tax-free du er ute etter?

  Hei og hopp, der var du tilbake igjen. Man antar at du har vært ute og reist og feriert. I alle fall har vi hørt forlydender om det.

  Ikke så mye taxfree å få handlet på Tauferjå, men det var en kjekk og hektisk dag allikevel. Med mye sang og musikk. Eh….Frimurerlosjen? Du? :-)

 5. Ja det var litt av et antrekk får man si :)
  Og så hører jeg rykter om sminke og pudder…? Akk ja, dagens menn altså! 😉

  Dagens herrer må finne seg i så mangt. Selv om vi er aldri så satte og velmodnede! :-)

 6. Du slette tid ! Eller, jeg mener… ehh ikke rusk. Herved lanseres butalmetalrockerne “The Silky White Ayatollas”. 😛

  Her er det eleganse til fingerspissene. Og vel så det… :-)

 7. avatar torillus54

  Åh, jeg skulle gjerne vært der og hørt dere! Skal dere ikke snart på turné østover?

  Ja, konserten var rimelig vellykket. Hadde sikkert vært kjekt med turne, men det er det nok ikke økonomi til. Men hvem vet? :-)

 8. avatar Kitty Pia

  Så flott at dere setter opp noe så storslagent!
  Og fine var dere også.. :)

Leave a Reply