Dag Eigil: Et par ting man gleder seg over

Vi skal aldri noensinne delta i verken Nordsjørittet eller tilsvarende mareritt, selv om det står aldri så mange frisksportere i kø for å få være med på dette.  Det er heldigvis frivillig. Ellers skal vi, takk og lov, heller ikke dette året befatte oss med skigåing i noen form, og ingen tvinger oss.  Det er en av fordelene med å være voksen.  Hurra!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , , ,

3 comments


 1. avatar MT

  Skikkeleg bra Dag Eigil,det gjeld å glede seg over små og store ting :)
  Og ja,det har sine fordelar å vere vaksen,mange faktisk.
  Hurra!

  Og du ,grattis med ny make-over :)

  God helg til deg og di !
  marieklem

  Joda, noen fordeler skal man tross alt ha som voksen. Ellers er vi så langt godt fornøyd med vårt nyfargede utseende. En liten opptur, faktisk. Klem tilbake, og gode ønsker om en fortsatt fin helg. :-)

 2. hehe.. ja heldigvis er vi alle forskjellige, under rydding a boden fant jeg nok et par skisko og et par fjellsko i en bag.. hadde helt glemt at jeg hadde de faktisk…

  God helg :)

  Hehehe…håper det var et lykkelig gjensyn med de der skoene. Fortsatt god helg… :-)

 3. All meningsløs bevegelse for egen maskin bør unngås i det lengste, og ettersittende drakter og stygge hodeplagg likeså. :)

  Ja, så absolutt. Som engelskmennene sier: “No unpleasant bending!” 😀

Leave a Reply