Dag Eigil: Hvordan er det, skal vgb nedlegges? Eller?

Grunnet den siste tidens  utvandring av kjekke vgb-bloggere, utallige halvkvedete viser og heftig romling med mer eller mindre innholdsrike tønner prøver vi med et direkte spørsmål:

Skal vgb nedlegges?  Hvis ja, når skjer dette?  Vi hiver oss glatt på utvandringsbølgen hvis det virkelig er slik at vgb nå er inne i endetiden. Vi har faktisk en del innlegg her, som vi ønsker å berge før vgb eventuelt faller inn i det sorte hullet.  Hvilket vi selvsagt vil beklage.  Vi har likt oss her, og har mye å takke vgb for.  Men altså, svar utbes.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , , ,

9 comments


 1. Kan ikke svare deg jeg. Men det er omrokkering i sjefsstolen på VG, så det er vel opp til den nye sjefen som nå tiltreder. Kunne vært gøy om han var en blogg-elsker. Da kunne vi kanskje få en NY tid her! Vi får vente og se, krysse fingrene og håpe.Ha en fin dag likevel, selv om jeg ikke vet:)

  Vi har fått med oss ryktene og tønnramlingen, og ett og annet hint. Og selvsagt nyheten om den nye VG-bossen. La oss håpe at han ser håp for vgb, og gjør ryktene til skamme. Vi oppretter parallellblogg, men blir her inntil videre. Ha en herlig dag på samtlige vis. :-)

 2. Ingen vet 100% sikkert, enda…
  Men inntil videre Blogger vi som vanlig og lever i Håpet. :)))
  Ønsker deg og dine en riktig god Uke. :)

  Ja, la oss håpe det beste, og opptre rasjonelt. Ha en fin dag… :-)

 3. Ingen vet, men “han Magne” har i kommentarer sagt at en nedleggelse burde være forståelig med alle de problemene som VGB har. Problemet for oss er bare det at disse problemene han nevner er snøen som falt i fjor. De er borte. VGB er friskmeldt.

  Et mer eklatant eksempel på vikarierende motiv skal man lete lenge etter.

  Dette lukter det slips av, lang veg.

  Vi aner også den slips-stanken, ja. Og vi har også en mistanke om at innholdet i der romlende tønnene er av tvilsom karakter. Men vi kan i alle fall håpe at den nye VG-bossen faktisk viser seg å være bloggvennlig. Akk ja… :-(

 4. Ingen som vet ,men det kan skje ;))

 5. avatar Amazing_Grace

  Kanskje…men kanskje den nye ledelsen i VG vil ha bloggerne her?
  Only the Lord knows (eller Pedersen & co)

 6. Bare se innlegget mitt med mailen fra Magne… De vil at vi sakte men sikkert skal tutle oss vekk frivillig…. slik vi har gjort i to år nå….

 7. Den nye sjefsredaktøren for vg skal slå sammen 2 organisasjoner, vgweb og vgpapir. All erfaring tilsier dessverre at det er duket for nedskjæringer i stor stil og jeg tviler ikke et øyeblikk på at vi kommer til å bli “ofret”, spørsmålet er bare når det vil skje…
  På den annen side; Jo mer vi blogger, desto vanskeligere blir det å kvitte seg med oss, eller…?

 8. jeg har et ben her og et ben der, og venter på nærmere avklaring.. veldig mange av oss har altså ikke flyttet helt, ennå!

  Ja, det er litt sånn trist, dette her. En epoke er tydeligvis i ferd med å ta slutt, og siden vi har lagt igjen litt sjel her på vgb, er dette på sett og vis en nedtur. Vi har opprettet blogg på Ipublish, og kommer nok til å eksportere bloggen dit om ikke så lenge. Men vi beholder vgb-bloggen så lenge den finnes. Akk ja. :-(

 9. Hvis det er sant, er det jo synd. Men sant å si er det for mange bloggere jeg savner her til at det var det samme som når jeg begynte. Akk ja.

Leave a Reply