Dag Eigil: Vi er "back in business" igjen.

Rettevanviddet går mot slutten for denne gangen også, og vi har så smått begynt å kjenne på feriefølelsen.  En gledelig og frigjørende følelse for så vidt.  Så vi er tilbake i bloggosfæren igjen, i alle fall nesten.  Og hva mer er, vi kaster glans over Bergen ved vårt nærvær.  Det blir nesten litt for mye på en gang. Men vi skal nok klare det.  :-)

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , ,

5 comments


 1. Bra! Jeg har ferie allerede jeg :) Velkommen etter 😆

 2. avatar MT

  Heisann Dag Eigil,-godt at det tek ein ende den rettinga,misunne deg ikkje akkurat den :)
  Håpar du og “di” får ein fin fjerdesøndag i advent:)
  Marieklem

 3. I gamle dager lot vi medelevene rette …. 😉

 4. Begynner nesten å lure på om det er du som sitter på min eksamensoppgave som jeg ventet ferdig sensur på I GÅR. Men for all del, dere får da ta dere den tiden det tar. Vi er da ikke det minste utålmodige. Ikke det minste! hehe!!

  PS. Her startet juleferien i går, fri helt til tirsdag over nyttår. Å, hva det er deilig!

 5. Bergen? De storbrølerne der er jo verre enn nordlendinger! Takler du det? 😀

Leave a Reply