Dag Eigil: Kjøttomslag – godt og matnyttig i førjulsstria

Siden det snart er jul, kommer vi i hu en besynderlig replikkveksling mellom to noe feststemte herrer sånn den gang da, unanstendig, men likevel matnyttig, på en måte.  Samtalen gikk selvfølgelig på de kjødelige behov, og hvordan man på en formålstjenlig, og helst billig, måte kunne få tilfredsstilt disse. 

Den ene herren gav uttrykk for at han….nuvel, hadde et påtrengende behov for å få seg “kjøttomslag”, men samtidig var han fryktelig sulten, også.  Han kunne tenke seg en skikkelig, blodig biff med bearnaise.  Hvordan skulle han så ordne seg?  Den andre herren visste imidlertid råd, og anbefalte ham å gå ut i kjøleskapet, og hente biffen rå.  Det ene kjøttomslaget kunne da være like greit som det andre.  Så kunne han steke biffen etterpå, og nyte den med egen bearnaise!  Er det da vi kan snakke om mannlig råskap?

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , ,

4 comments


  1. Huff!!!! Urmannsk råskap 😆 matnyttig? Ja, sikkert 😀

  2. Ja, den der sier i grunnen det meste om menn… 😉

  3. Håh! Den var helt klart mest for gutta, ja. 😀

  4. Vi har ett väldigt litet parti här i Sverige som heter Feministiskt Initiativ. Faktiskt – med bara runt 1 procent av väljarstödet. Men denna historien handlar väl snarare om Maskulint Initiativ …

Leave a Reply