Dag Eigil: Kortvarig faste

Det er vinter og snart jul, og vinterflesket har forlengst begynt å innfinne seg.  I en ideell verden hadde kanskje dette ikke hatt så stor betydning, en når vinterflesket kommer i tillegg til alt sommerflesket, er det bare en ting å gjøre, nemlig å iverksette den nødvendige slankekuren igen, jo før jo heller.  Jada , vi har gjort det før.  Som en erfaren jojo-slanker vet vi hva det dreier seg om.  Men vi kjører i vei, selv om der nærmer seg jul aldri så mye. 

I den anledning ihukommer vi et minne fra studietiden i Bergen den gang da, på det glade 80-tallet.  En festglad fyr der ute på studentbyen Fantoft hadde fått det for seg at en fastekur sånn før jul var tingen for riktig å tømme kroppen for hans vellevnets avfallsprodukter og giftstoffer, og tilskyndet av noen kamerater gikk han i gang.  Men etter et par dager ble han observert i Grillen på studentsenteret, med biff, pommes frites og diverse øl.  På spørsmål om hvorfor han hadde avbrutt fastekuren, hadde han svaret klart: “Eg ble bare så jæææævelig sulten!”

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1

3 comments


  1. Det er rart det der. At man blir sulten av å ikke spise… 😛

  2. Jeg drikker min champagne når jeg er glad og når jeg er trist. Noen ganger drikker jeg den når jeg er alene. Har jeg selskap, anser jeg den som obligatorisk. Jeg nipper til den når jeg ikke er sulten og drikker den når jeg er det. Ellers rører jeg den aldri – bortsett fra når jeg er tørst. – Lily Bollinger

    :)

  3. 😆 Funker ikke slankekurer på omtrent samme måten?

    Jeg får i alle fall aldri så lyst på noe som det jeg har bestemt meg for ikke å tillate meg å spise. Bare navnet slankekur gir meg sjokoladehunger… :-(

Leave a Reply