Dag Eigil: Joda, noen disipler må holde ut med oss i år også

2BRC1

Det er mulig at vi tar feil, men noen av de mer oppvakte av våre få lesere, mennesker med fungerende langtidshukommelse, har antakelig fått med seg at vi jobber i den pedagogiske bransjen.  Dette innebærer at det faktisk er noen disipler som må holde ut med overtegnede rølpeskribent i opptil flere timer i uken her ved Lærdommens høyborg ute ved fjorden.  Og hvor utrolig det enn måtte høres, det fungerer faktisk ganske bra.  Vi håper i alle fall det.  Men det er jo ikke godt å si.  Vi er tross alt en middelaldrende utøver av et yrke som av enkelte anses som en diagnose.  Men her er altså et par bilder av noen av de som må holde ut med så vel vårt utseende som vårt kvasi-pedagogiske utenomsnakk, nemlig den hyggelige og smilende gjengen i klasse 2BRC. Hvilket utlagt betyr klasse 2C Brønnteknikk. 

2BRC2

På tross av den uformelle situasjonen på bildet er dette faktisk en utrolig hyggelig og strukturert gjeng med høye snittkarakterer.  De er faktisk rimelig privilegerte.  Til våren står oljeselskaper og oljeservice-selskaper nærmest i kø for å få dem inn som lærlinger, på land så vel som offshore, og deretter venter godt betalte jobber.  Ganske greie framtidsutsikter, eller hur?

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , , ,

5 comments


 1. Smelter bestandig av den flotte og positive ungdommen :)

  Ja, de er priviligerte, men jeg vil tro de fleste har jobbet målrettet mot en slik utdannelse, så vidt jeg vet henger ikke slike skoleplasser på trær!

 2. Nu antar jeg at det medfølger i udervisningen den forsmedelige oppdagelsen i følge GT, at brønnen viser seg å være tom.

  Men som med huet, man kan fylle det med noe.
  Co2 er også noe.

 3. Veldig bra at det er jobber til dem. Personlig så tror jeg ikke offshore hadde vært noe for meg.
  Hvordan er det hver gang du sier farvel til et kull? Er det vemodig? Omfurmelert hva slags forhold har dagens lærere til elevene sine.

 4. Ja de er tøffe de elevene som må holde ut med deg i år også 😉

  Men Dag Eigil, har du inngått en slik anonymitetsavtale med gjengen her eller?

  Her hadde jo ikke mora deres kjent dem igjen en gang.

  Begge hendene på kameraet vet du :-)

 5. ja, ja. Begrepet brønnteknikk har fått et annet innhold siden den gang vi hjalp vår onkel på hytta med å sette ut småørret i brønnen. For ikke å snakke om naboens pissing i den samme! 😉

Leave a Reply