Dag Eigil: Foreløpig siste dag i Göteborg, og vi har en liten utfordring

Gustav Adolfs torg

Så har vi kommet fram til siste dag av årets miniferie i nabolandet.  Også denne dagen ser ut til å bli værmessig upåklagelig, og flyet fra Landvetter går ikke før i 21-tiden i aften.  Med andre ord har vi godt med tid, hvilket gir anledning til å ta turen opp til den gamle bydelen Haga og Södra Allegatan 11.  Der skal det ifølge den hyggelige svenske bloggeren og journalisten Bengt befinne seg en butikk som er et syn verdt, og vi akter å dokumentere vårt besøk ved å ta bilder.  Bildene vil selsagt bli lagt ut og kommentert i tidens fylde.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , ,

2 comments


  1. Du må hiiilse herfra… men var det en utfordring fra deg, eller glemte du å legge ut en utfordring til oss?

    Det er nok helst vi som har blitt utfordret. Det gikk ut på å finne en særdeles spesiell butikk i Göteborg, hvilket vi klarte. Spesiell butikk og ikke minst, spesiell eier. Nifs fyr med grått skjegg og nifs framferd. Han hadde avgjort ikke passet på IKEA, for å si det slik. Men vi greide biffen, og bilder er tatt. Nå skal vi snart redigere innlegg og skrive om rare ting. :-)

  2. Här i Stockholm håller vi tummarna! Lycka till! But be careful out there!!!

    Og vi greide biffen! Bilder legges inn og innlegg redigeres når vi kommer hjem. På Landvetter nå. Ha en ellers fortsatt fin aften. :-)

Leave a Reply