Dag Eigil: Litt mye

Ja, 7 timer undervisning på rappen er litt mye.  Men nå er man snart ferdig for dagen.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 ,

10 comments


 1. Da kan du jo tenke deg hvordan det er for elevene å ha 7 timer undervisning på rappen 😀

 2. Jeg skulle akkurat til å si som Tyaces, elevene har da både 7 og 8 timer undervisning på rappet de.

  Men jeg skal innrømme at jeg har litt medfølelse med stemmen din i alle fall. Fram til i sommer hadde jeg 9 svømmekurs på tirsdagene, da var jeg gjerne både hes i stemmen etter all parting og synging og rosin i huden av alt klorvannet.

  Så litt medynk får du herfra….men ikke så mye 😛

 3. Pågår undervisnings-Maraton i Oljebyen? Kan man se det på Eurosport?

 4. D- E…

  er ikke dette din primærfunksjon…..

  min arbeidsdag mot bruker var 7,5 timer

 5. Da er det vel færre timer en annen dag da? Er intenst å holde på så lenge i ett, men må en så må en

 6. Ta deg en fjelltur med moskus-safari 😀 Det hjalp på humøret mitt, selv om jeg er stivere enn en speika stokk i dag! Man bør ikke kjøre rett hjem etter en slik tur. Men vi lærer stadig.

 7. avatar Abi

  Ja, og så :) :) Neida, jeg erter!!!

 8. Og nå er det jo helg også :-) Sender over en gohelgklem 😉

 9. avatar Abi

  God helg kjære venn :)

 10. Ja ja, hva skal jeg si?

  De fleste arbeidsdagene mine gjennom sommeren var på tolv timer.
  Men så underviser jo ikke jeg da 😉

Leave a Reply