Dag Eigil: Ari Behns mamma og de utenomjordiske

Marianne Behn, Ari Behns mamma, har møtt utenomjordiske.  I programmet “Den andre siden” på kanal FEM uttaler hun at hun har sett glitrende og stålende lysvesener.  “Det var som om et slør ble trukket til side, og som åpenbarte flere lysvesener, glitrende, strålende og gledesfylt”, forteller Marianne Behn til VG.

Vel, mulig det.  Dert finnes som kjent mer mellom himmel og jord enn de fleste andre steder. Vi for vår del vil ikke utelukke at hun kan ha møtt Dodraugen også. 😀

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , ,

10 comments


 1. Dodraugen kan i alle fall forklare enkelte ting vedrørende visse sønners opphav.

  Uten å nevne navn, naturligvis.

  Nei for all del, ikke noe navn. Men alligavel. :-)

 2. Vil det i så fall være passende å stille spørsmålet “Hvem skvatt?”

  Men på den annen side kan jo svaret være skremmende. For det var nok helst Dodraugen som skvatt! :-)

 3. Villbåstingen: Ja, det er et helt betimelig spørsmål.
  Dag Eigil: Jeg finner det alltid en smule interessant at disse romvesnene som har kommet så langt i utviklingen at de kommer seg hit nærmest ubmerket er så usedvanlige dårlige i å velge eksemplarer av arten menneske å forsøke å kommunisere med…

  Ja, du har et poeng der. Hvorfor velger de i så fall ikke kvalitetspersoner fra øverste hylle, som deg, for eksempel? :-)

 4. Trist at ikke folk erkjenner at hjernen vår er i stand til og lage ganske ville illusjoner under gitte omstendigheter. Jeg mener når man kan drømme ville ting når man sover er det jo absolutt ikke umulig at hjernen kan produsere lignende ting i “våken” tilstand.
  Vi har medisinske forklaringer på slike ting, men det passer sikkert ikke på kanaler som tv FEM… 😉

  Vi tror nok også at den menneskelige hjernen har muligheter til å produsere de utroligste effekter, hinsides de fleste filmskaperes innbilningsevne. Og så er det jo tilstander, da. Lidelser man ikke alltid skryter av…hehe.. :-)

 5. @Tale. Hehe. Godt observert!

  De velger sjelden de rette personene, de der utenomjordiske. Kanskje de ikke er så skarpe likevel, eller kanskje de har dårlig dømmekraft? 😀

 6. Hun har nok snust på sønnens “cola” 😉

  Ikke utenkelig, Bohemen. Slett ikke utenkelig. :-)

 7. Man lär sig lite varje dag, jag var tvungen att slå upp på nätet … :” “Dodraugen” is a strange norwegian word, that means something like “The toilet monster”.” Hmmm – i Sverige är väl Storsjöodjuret i Östersund det närmaste vi kan komma.

  Den typen sjøuhyre, ja. De kan nok være skremmende nok, men Dodraugen er nok av en litt mer kuriøs kategori, kanskje. :-)

 8. Bengt: Ni har väl toatomten?

  Fantastisk! Meget bra navn…! :-)

 9. Av og til lurer jeg på hvem vi egentlig sperrer inne. Men dama er vel ganske harmløs.

  Ggg

  Tror nok også at damen i og for seg er rimelig harmløs. Men rart er det. :-)

 10. Pføy, møter da sånne daglig vi, men det er jo så vanlig, at vi ikke finner det opportunt å plage media med slike småtterier… :-)

  Hehehe….vel, vi tviler ikke! :-)

Leave a Reply