Dag Eigil: Formiddagsstemning ved Lærdommens høyborg ute ved fjorden

Formiddagsstemning ute ved fjorden

Nok en arbeidsdag har opprunnet her ved Lærdommens høyborg ute ved fjorden.  Skoleåret er definitivt i gang, på tross av at det fortsatt er sommer.  Panoramautsikten fra oppholdsrommet ser kanskje litt grå og trist ut i dag, men det er faktisk både varmt og fint.  Vi kan endatil nyte det sjeldne meteorologiske fenomenet “oppholdsvær” i dag, enn så lenge. Dessuten er det torsdag.  Nesten helg.  Det gjelder jo å fokusere på det positive.

Ha en ellers strålende dag! 😀

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , , , ,

6 comments


 1. avatar Abi

  Her åpnet himmelens sluser seg i natt og i går var Tor med hammeren så forbannet at han lagde et sant helvete over hue mitt!! Ungene skal på tur i dag, bestige mitt fylkes høyeste fjell (han) hennes skal gå skoa av seg langs kysten fra et fylke til et annet, og det BØTTER ned. Blir nok våte pølsebrød og sure unger i dag.

  Nyt dagen!!

 2. Her i trøndernes høyborg skinner sola til en forandring, og det har den gjort mange dager på rad, – en overraskelse i seg selv, som man selvfølgelig må nyte for hva det er 😀

 3. Her bøtter deg også ned, men samtidig så liker jeg regn jeg, sånn av og til iallfall :-)

  ‘Og jeg er mer enn litt misunnelig på den utsikten du har fra jobb, min utsikt er…..tja, ikke pen iallfall. Det går i støv, støv og atter støvdekte vegger i en stor ovnshall :-)

  Nyt dagen!

 4. Visst må man fikusere – nei, fokusere på det positive! Jeg ser at Englepus har nevnt trønderværet før meg, så jeg skal være snill…

 5. Du skriver “meteorologiske fenomenet oppholdsvær”. Ja, själv har jag alltid fascinerats av det meteorologerna på mitt håll kallar uppehållsväder. Ett tillfälligt uppehåll, en tillfällig paus i det normala vädertillståndet: regnväder?

 6. Vi ser at vi har forsømt oss meget i det siste hva gjelder å kommentere på Deres eminente blogg og ser det herved på sin plass å ønske Dem en fortsatt fortreffende torsdagskveld, det være seg uvær eller vær i Oljebyen.
  Her i Smaalenene tror jeg det snart kan kalles stabilt uvær, i det det regner litt hver dag 😉

Leave a Reply