Dag Eigil: Om sjarm, damer og kjøpesex i Praha (repost)

Det var om våren for noen år tilbake, og vi var på studietur i Praha sammen med noen kolleger av varierende alder, fasong og kjønn.  En heftig tur for å utvide vår horisont, for riktig å puste inn såvel kultur som historie i denne flotte byen. Og mye kultur ble det, herunder ølkultur.  En dag hadde flertallet i gruppen bestemt seg for riktig å flotte seg i forbindelse med dagens middagsmåltid.  Denne kulinariske høytidsstund skulle foregå på et spesielt spisested, fisefint inntil det motbydelige, der innredningen var en tro kopi av spisesalen i om bord på “Titanic”.  Utsiktene til dette ble rent ut sagt for meget for overtegnede og en annen kollega, så vi takket for oss sånn rent foreløpig, og gikk ut på byen for å søke de mer folkelige gleder og ditto kultur rundt på diverse brune puber og, skulle det vise seg, tvilsomme skjenkesteder.  Øl og annet ble inntatt i liberale mengder, og det varte ikke spesielt lenge før vi ble kontaktet av diverse østeuropeiske damer, hvorav enkelte ganske pene, som via kroppssspråk og noen få engelske gloser gjorde oss oppmerksomme på at de gjerne ble med oss til hotellet for nærmere kontakt, gjerne av intim art.  Men vi er jo herrer med høy moral, og de mange tilbudene høflig og smilende avvist.  Vi hadde likevel mye moro av dette, spøkte med at dette selvfølgelig ikke var snakk om “working girls”, og at tilnærmelsene hadde sin bakgrunn i vår modne sjarm og personlige utstråling.

Sånn utpå kvelden greide vi da å karre oss tilbake til vårt relativt enkle hotell, der de andre satt og hadde et aldri så lite nachspiel i resepsjonen.  Etter den sedvanlige salven om at vi hadde vært usosiale, ble det spørsmål om hvor vi hadde vært og hva vi hadde gjort.  Og vi smurte godt på, preget av sitasjonen, med at vi hadde vært ute på byen og nærmest sjarmert damene i senk.  Tenk, vi kunne til og med ha kommet med damer til hotellet, hadde det ikke vært for vår høye moral, personlige integritet og store viljestyrke. Ekte kjærlighet!  Et par av de godt voksne damene, hvorav den ene var skilt, satte blikket i oss, og så begynte en tirade om mannsgriser av verste slag, som kunne sitte og spøke med den tragiske situasjonen disse damene var i.  Til latter fra de øvrige, selvfølgelig.  Nei, mannfolk vr seg like over alt, skikkelige griser og fy og flate.  Damer næret selvfølgelig aaaaldri  slike tanker, må vite! 

Så reiser en godt voksen bergensdame seg opp, og sier at hun etter 30 års ekteskap i en gitt situasjon godt kunne tenke seg å betale for en natt med en ung og sexy mann, om det var kjøpesex aldri så mye.  Og på skikkelig bergensk smalt det: “Og, når eg ska vere ærlig, så hadde du nok hatt godt av en omgang, du og!” 

Reaksjonen var ganske så vanvittig, og de to damene var ikke på talefot på lang tid.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , , , , , ,

7 comments


 1. avatar Darunia

  Damer tenker da aldri slikt! hehe.. Nåja, ingen regel uten unntak

  Ååhh, nei, det gjør de nusselige damene selvsagt ikke. Dette var nok et par klare unntak… :-)

 2. Hmm… meget umoralsk og uhøflig å avvise hyggelige damers invitt… mener jeg da… 😉

  Vel, du har et poeng. Akk ja, den der moralen er ikke alltid helt lett å hanskes med! 😀

 3. He, he. Hærlig fortalt som alltid, Dag Eigil.

  Kollegaen din kunne trengt et skikkelig “skott i rottan” med andre ord.Det er min kjære svenske som sier sånt altså.. LOL

  Hmmm. Alt for lenge siden jeg har vært innom her..
  *tar seg selv i nakken

  En fortreffelig dag ønskes deg og den velsignede. :)

  Hei og hopp, Monstermor! Veldig hyggelig at du stikker innom en tur. Herlig uttrykk fra svensken, ja. :-)

  Ellers veldig bra at du er tilbake på bloggen etter pausen. :-)

 4. He he, det var nok “den modne sjarm og personlige utstråling” 😉

  Og selvfølgelig er det inen damer som tenker slik ….. ja bortsett fra moden bergensdamer da 😉

  Vi modne herrer kompenserer selvfølgelig for det rent aldersmessige med solide porsjoner sjarm og utstråling. Noe annet ville jo være helt utenkelig.
  Ellers kan bergensdamer være noe for seg selv, ja… 😀

 5. Hehehe… 😆
  Jeg skal ærlig innrømme at av og til, om noen er veldig hissige, så kan jeg finne på å spørre om det er lenge siden sist. De bruker å roe seg da… 😆

  Tihihi…skulle tro at de roet seg rimelig kjapt da, ja! 😀

 6. 😀 Det er herlig med folk som vet svar på tiltale!

 7. loXTxK trwtunilkrkf, [url=http://mgtcvldkamkv.com/]mgtcvldkamkv[/url], [link=http://pphgyweuwwus.com/]pphgyweuwwus[/link], http://qcgroknpjhpc.com/

Leave a Reply