Dag Eigil: Peniskop

Periskop har vel de fleste hørt om, men hvor i all verden får man kjøpt noe som overtegnede herremann et stadig økende antall herrer i dag har behov for, nemlig et peniskop?  Det hadde jo vært et riktig så nyttig redskap for oss fyldige herrer når det er behov for å hilse på gamle kjente, eller rett og slett for å foreta en inspeksjon.  Hmmm.  Det må jo egentlig være en bra forretningide, det der. 😀

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , ,

12 comments


 1. avatar Abi

  Herregud min venn, nå har du hatt FOR lang sommerferie. Om noe har blitt så stort at du må ha peniskop for å finne noe for å foreta en inspeksjon, ja, da må du se å enten trene eller komme deg på jobb :)

  Eller jeg sier som en tidligere kollega av meg sa. All god redskap SKAL være under tak!!!

  Ferien går nå uvegerlig mot slutten, og vi starter opp med planleggingsdager på onsdag. Akk og akk! :-)

  Ellers fester vi lit til den siste merknaden, om redskap og tak.. :-)

 2. Ja går for det Dag Eigil:)
  -kommer til å bli en vinner, tenkt på alle mannfolka med ølmage………..

  Vi ser ikke helt vekk fra at det kunne blitt en grei forretningside, sånn egentlig. Kanskje noe for neste runde av “Skaperen”…? :-)

 3. Er det ikke spekulum den kvinnelige motsatsen heter ? Et sånn gjennomsiktig rør man benner inn og på plass og jekker ut kaliberet med, – så alt er synlig der inne ? Ikke det peneste skue spør du meg. “Not for human eyes” som vi sier i cyberspace..
  Jeg har sett nærgående filmer der man har tatt en tur ut gjennom “røret” og jeg vet ikke helt. Den inspeksjonen overlater jeg til min faste medisinmann, men bare hvis det er ytterst nødvendig.

  Sååå, jahhh, – så lenge det er benn så er det meste ok.. eller ? :)

  Huff ja, de der spekulumgreiene blir nok litt vel heftig. :-)

  Ellers er det jo viktig at det av og til er benn i ens lille venn. Tross moden alder. Akk ja. 😀

 4. avatar Etienne

  hehe.. Dag Eigil? Du er lærer på en skole..

  1998 – Det kommer vel til å bli spekulasjoner om det valgte nicket i 1998 fra bandet med navnet Penis i seg.. i 12 år enda på Vgbloggen, om jeg har rett her? 😉

  Si meg en ting er det en gjeng unger her på Vgbloggen, fjortiser og barn på Vgbloggen.. nå var Neil Megson en nazi? De starta T.G nøyaktig 30 år siden andre verdenskrigens slutt.. Han hadde uniform på seg under T.G.-tida med nicket Genesis P Orridge…. Ja, veit jeg skrev dumme saker under nicket Gen, (men men det er svært lenge siden nå)og da måtte han ha vært gal politisk også? 😉 ikke greit med Unnskyld for det heller? ;Var typen bak Redneck en sørstatsidiot..? var Peder Aass Don Diego De la Vega.. etc..

  Har selv snakka med flere tidligere lærerkollegaer om blant annet en lærer på Vgbloggen og div. falske rykter ofte, men de bare rister på hodet.. og btw det er ingen lærere blant de jeg har snakka som kan ta seg tid til å chatte, bloggechatte og i skoletiden og mangt annet..

  Man er pedagog av yrke, ja. Mer sier vi ikke om den saken. Ellers er det meste av kommentaren din her rimelig sprø. :-(

 5. kan det være noe med hydraulikken her…

  ellers så har jeg en stjernekikkert :)

  Stjernekikkert eller peniskop. Nyttig, hver til sitt bruk…! :-)

 6. avatar Etienne

  hehe.. kanskje det var litt paranoia der, btidag.. siktet til Overskriften.. 😉

  Har en formeningen om at det var sykt mye oppmerksomhet over tid på det nicket Gen fra meget mange år siden, som starta Throbbing Gristle 3dje september 1975..

  Off topic her, er vi ikke…? :-(

 7. avatar Etienne

  Og Dag Eigil.. Som deg har jeg vel selv sittet og blogga hele dagen og ikke vært vekke fra laptopen i perioder om en del andre her…, men kan vanskelig se at du kan være lærer på samme tid..

  Ja, vi er klar over at du har sittet mange timer ved pc’en og blogget. Du har nok sittet slik mer enn overtegnede. Hva vi ellers gjør sånn bloggwise, skal du faktisk drite i. Comprendo..? 👿

 8. avatar Etienne

  Artig om en kunne få en forklaring på hvorfor enkelte(skal ikke nevne navn på nick..men) virker tilå hate voldsofre etter hvert… kunne vært o.k. å få rede på en gang muligens?

  Eat shit! All those billions of flies simply can’t be wrong! :-(

 9. avatar Etienne

  Ærlig Talt, Dag Eigil!

  Det er tross alt bedre å være i blant folk.. ! Lykke Til videre på Vgbloggen, Dag Eigil!

  mvh

  Det var bedre, ja. Joda, vi er sågar ofte ute blant folk. Vi er faktisk rimelig sosial… 😀

 10. Hehehe 😀

  Ser ikke helt vekk fra at det kan være en nyttig ting å ha. :-)

 11. avatar Ann

  Hvorfor slike drastiske verktøy? Har du fått rusk i trompeten? 😀

  Neida. Til det er vi altfor forsiktig og lite foretaksom. Men vi kunne godt blitt kvitt litt av den der vomma….akk ja. :-)

 12. Kanskje det er enklere å gjøre som oss damene med litt for mye foran; løft og brett til siden 😉

  Ooohhh! Hvilke muligheter…! Vi prøver med en gang…! :-)

Leave a Reply