Dag Eigil: Spanking, Sir…?

Patpong 1

En autentisk scene fra gledesstrøket Patpong i Bangkok, juli 2010.  Mr. T., vår hustru – velsigne henne – og vi på hyggelig spasertur rundt i nevnte område, som seg hør og bør når man besøker den thailandske hovedstad.  Det hagler med tilbud for enhver  tenkelig smak og legning, og det er mange innkastere.  Eller som i dette tilfellet, innpiskere.  Vi passerer en SM-sjappe.  En innpisker står utenfor, med pisk og det hele. 

-” Spanking, Sir…? “

*Smack!* Pisken smeller i veggen, og  vifter muntert i retning av Mr. T.’s rumpestump.  Hvorpå Mr. T. kommer med de forløsende ord:

– “Hey!  Jolly Good!”

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , ,

10 comments


 1. Ooohhh…yes please! 😀

  …var det en sånn ordentlig fin pisk…*sukker henført*

  Skikkelig pisk, ja. Ekte vare, ikke noe juks… 😀

 2. Pisk er litt i overkant for meg, men kommentaren hans var sinnsykt bra 😀

  Mr. T. er en mann med kjapp replikk! 😀

 3. Modne herre opplever sannelig min hatt de mest ekstraordinære steder og personasjer når de kanster glans over gledesstrøk i Bangkok. 😛

  Fornøyelig historie og replikk som satt! :)

  Når dannede mennesker i sin beste middelalder er ute i verden, må vi jo få med oss de gode opplevelsene. Så neste gang du verdiger Bangkok med et dannet besøk, så vet du hvilket strøk du bør avlegge et besøk eller to! :-)

 4. avatar Abi

  Nå har du feriert lenge nok!!!

  Det er herlig å ha litt tid til seg selv, frikoblet fra hverdagens mas og kjas og rutiner. Vi kom hjem fra Det store utland 15. august, og har siden feriert litt her i hjembyen og litt ute på øya hos moderen. Skolestart nærmer seg. Vet ikke helt om vi gleder oss så veeeeldig…hmm. :-)

 5. 😆 Men han ble ikke med inn?

  Vel, han er jo en lett konservativ og dannet herre fra øverste hylle, han også. Men hvem vet, kanskje han vurderte det et par øyeblikk…? 😀

 6. avatar Etienne

  hehe… Dag Eigil. En innpisker du.. Gratis Sm! 😉 Hva angår det så tror jeg fortsatt det blir hos personer en er trygg på i Køben du! 😉

  Visste du at også Sm’ere har sex da, gitt forhold da, Dag Eigil eller er det bare slik at de spanker hverandre, leker binder hverandre og mer.. !

  Hun bloggeren som liker å ri på delfiner ville fått en flott tur til de Karibiske øyer i regi av Skin Two magazine.. der en rir med diverse fetish-kostymer på delfiner og mangt mer..

  En aldri så liten Gledesmelding, til deg, Dag Eigil og flere som tydeligvis sterkt mislikte og nær hatet T?! Ei en hadde et godt forhold til for de mange åra siden, så er kontakten nå brutt for godt.. Har nettopp lært meg Sms nå i inneværende året og skrev der dessverre som følger: “- Jeg følte jeg var like mye i en omsorgsrolle som kjæreste..” og ting virker noe mer sterkere og sårende når det kommer rett ut sånn skriftlig i text..

  Eh.. detta med sex, Dag Eigil, så tror jeg nok sex er noe av det mest normale i et forhold uansett om det var på hotell i Gøteborg, i shacken el blanding av hus og hytta på Vestlandet, eller på ferieturer i Norge du.. tror ikke at en trenger å rettferdiggjøre slikt på noe måte.. overfor noen her… Hva hun..altså T gav seg utpå i møte med andre gutter/menn i forhold etter vi skilte lag tilbake i 92 er såvisst ikke jeg ansvarlig for..

  Hei og hopp! Vi gikk ikke inn i sjappa, vet du. Dannede mennesker, vet du. Men en morsom episode var det så absolutt! :-)

 7. avatar Etienne

  sms var noe nærheten av å blogge nesten.. opptatt av det og glemmer andre ting.. andre gjøremål og nå må en tilbake til ei i en rullestol..

  Ha en God Helg, Dag Eigil! :)

  Har sendt en del sms vi også. Blir på en måte litt sånn hekta. Akk ja. Ha en fin helg, du også. :-)

 8. avatar Etienne

  “- Jeg følte jeg var like mye i en omsorgsrolle som kjæreste..”

  Med dette vil jeg si at det bedre å snakke voksent og rolig om ting face to face… så forståelsen og at en kan snakke ut om ting..

  Litt sånn off-topic her, er vi ikke…?

 9. avatar Etienne

  – Og om det hadde vært noen som hadde vært såvidt voksne til faktisk å møte oss i Bergen når jeg sa Ja til besøk like i forkant av ferien.. så kunne folk spurt og gravd så mye de bare måtte orket.. – Tror ikke det hadde vært grunn for noen her å hate T akkurat.. eller mislike henne på noen måte

  Og btw.. – Har aldri hatt kjæreste som var into Sm.. Det er kun på vennskapelig basies i Køben.. Fri inngang i Smil, om du er interessert, Hyggelig miljø, om du har lyst til å bli med mulig, neste gang Dag Eigil? 😉

  Tror nok ikke at det blir så aktuelt, kan man si. Ikke helt vår stil, liksom… :-)

 10. Kjapp i replikken Mr.T 😉

  Desverre kan man ikke si det om kommentatoren over her som fremdeles ikke er ferdig med å henge ut en spesifikk blogger.

  Ja, Mr. T. kan trø til med skikkelig morsomme replikker til rett tid, ikke minst når han har ånden! 😀

  Etienne er frampå igjen, ja…

Leave a Reply