Dag Eigil: Mini bikini

Det er fortsatt sommerferie, i alle fall for undertegnedes vedkommende, og etter et par lett tilbakelente Gladmat-dager her hjemme ved det lune redet, er det nå snart tid for en tur ut til barndomhjemmet der ute på øya.  Hagen er stor og frodig, og gress må klippes, busker stusses og folkevogna oppusses.  Vi satser på det danskene kaller ”godt og tjenligt vejr”, og dessuten er arbeid visstnok sunt. 

I den anledning kommer vi av en eller annen grunn i hu en historie fra en gang opphavet, rimelig godt voksne, hadde tatt seg en tur til Syden, nærmere bestemt Gran Canaria.  En dag var de på stranden, og faderen gjorde sitt beste for å få med seg det som var av folkeliv der, sannsynligvis med en viss vekt på bikinidamene.  Plutselig utbrøt han: “Eg ska sei at bikiniane bjynne å bli lovligt små nå for tiå!”  Hvorpå moderen parerte, rolig og avslappet: “Ja, men herregud, mann!  De e jo pipnakne!”  Kort tid etter ble faderen operert for grå stær.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , , ,

6 comments


 1. Hihihii… Men det er jo bra. Etterpå så han som en ørn? 😀

  Joda, operasjonen var avgjort vellykket. Gubben så som en ørn resten av sin levetid. Han døde dessverre i fjor. På den annen side fikk de med seg opptil flere Sydenturer med faderen i operert og velseende tilstand..! 😀

 2. avatar MT

  Godt at han fekk hjelp med synet :)

  God ferie vidare med ynskje om godt arbeidsver der på øya :)

  Joda, det er heldigvis god og effektiv hjelp å få mot grå stær nå for tiden. Og gubben var så absolutt fornøyd med resultatet. :-)

 3. avatar Abi

  Hehe godt han fikk hjelp så han virkelig fikk med seg hva som skjedde etterhvert :)

  Ja, etter operarsjonen så han rimelig bra helt til han døde. :-)

 4. Hihihi, denne måtte jeg lese høyt for samboer, og han brølte av latter :-)

  Hehehe…hyggelig at han likte den. Han skjønte nok poenget…! :-)

 5. Det var bra for ham, visse ting bør man få gleden av å se!

  Helt klart. Og etter operasjonen så han det meste. :-)

 6. Haha :) Du kan kunsten å få meg til å le 😀

Leave a Reply