Dag Eigil: Sint dame i setet bak

Som noen av våre lesere – de blir for øvrig færre og færre – muligens har fått med seg, prioriterer vi å benytte litt av vår sårt tiltrengte fritid til korsang.  Dette er for øvrig en hobby vi har bedrevet etter måten lenge, dog ikke i samme koret hele tiden.  Så i tastende stund på sittende rau befinner vi oss faktisk om bord i en hurtiggående rutebåt på vei til Sand i Ryfylke, på vei til en helg i korsangens tegn.  Damene bak vår rygg diskuterer både dette og hint, herunder en litt kjedelig sak om noen kormedlemmer som har meldt avbud i forbindelse med korturen, på irriterende kort varsel.  Diskusjonens bølger går høyt, meget høyt.  Og til slutt utbryter en av dem, særdeles indignert, og i rettferdig harme: “Vet dere, av og til blir jeg så sint at jeg nesten blir PRIMITIV!” 

Best å passe seg, med andre ord… 😀

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , , ,

8 comments


 1. Det er spennende når musikalske personer av menneskerasen gir seg hen til primitive følelser. Da skal man lytte og nyte. Før man vet ordet av det utstøter de et rotekte primalskrik, og da er det bare å ha lydbåndopptakeren klar. God tur!

  Vel framme i naturskjønne omgivelser her på Energihotellet i Suldal er vi vel beredt til helgens sanglige eksesser. In due time, som tyskerne gjerne sier når de snakker engelsk. :-)

 2. 😆 Ja, primitive mennesker kan du jo ikke omgås du som er en dannet herremann. Så det er nok best du passer deg og prøver å gjøre alle til lags :-)

  Du skal se hun ser lysere på tilværelsen og kor-utebliverne etter et par glass med rødvin…? 😀

 3. Haha, ja nå må du passe deg! 😀 Primitive mennesker kan man aldri vite hva finner på. Takke meg til dannede herremenn og andre gentle 😉

  Det er i møtet med den primitive villskap at vi dannede gentlemen virkelig får vist hva vi står for! 😀

 4. Hæhæh! Synes jeg hører bølgene av indignasjon helt hit! :-) Vrede er jo i seg selv en primitiv egenskap, men morzomt når noen tør å tilstå det! :-)

  Damen var virkelig opprørt og harmdirrende! På neste øvelse skal hun be om ordet, og si diverse alvorsord i sakens anledning. Og det er en myndig dame. :-)

 5. Du får kose deg i sangens tegn i helgen, sammen med primitive sangvenner 😉

  Ja, nå kaster vi alle hemninger, og tar av på sangens vinger for resten av helgen, i naturskjønne omgivelser! :-)

 6. Ooohhhh…det er _hun_ som bør passe seg, med andre ord! 😀

  Det er rart hva en smule sjarm og dannelse kan gjøre, vet du.. 😀

 7. :) Noen ganger kan det være sunt å bli huleboermenneske-sint..! Pass opp! 😉

  Ja, i slike situasjoner skal man absolutt passe seg. Men heldigvis dreier det seg om en dannet dame fra øverste hylle, så det orndet seg heldigvis etter hvert… 😀

 8. Hæhæ! Frem med klubba 😀

  Vel, heldigvis lot hun være å bruke den. Men kanskje det hjalp med en utblåsing! :-)

Leave a Reply